Neler Yeni

Diablo 3 şuan alınır mı?

kasadam87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
burak demir
Biliyorsunuz uzun zaman önce çıkan diablo 3 200tl olarak satılıyordu. İçimde zaten diablo 3'ü bitirmemenin verdiği bir eksiklik vardı. Şuan 100 tl olduğunu gördüm ve almayı düşünüyorum. Seriyi seven veya bu oyunu oynayan arkadaşlar önerir misiniz ? Bu zamanda bitirilebilecek oyun mu kendisi ? RPG hayranıyım bu arada... (Oyunun expansionları olmadan base edition keyif verir mi ?)

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Biliyorsunuz uzun zaman önce çıkan diablo 3 200tl olarak satılıyordu. İçimde zaten diablo 3'ü bitirmemenin verdiği bir eksiklik vardı. Şuan 100 TL olduğunu gördüm ve almayı düşünüyorum. Seriyi seven veya bu oyunu oynayan arkadaşlar önerir misiniz ? Bu zamanda bitirilebilecek oyun mu kendisi ? RPG hayranıyım bu arada... (Oyunun expansionları olmadan base edition keyif verir mi ?)
Deneme sürümünü indirip oynayabilirsiniz ben onu oynadım ama aşırı basitti herşeye tek atıyorsunuz. Arkadaşım almis zorluk ayarini en zora çekince keyifli olduğunu söyledi yine de siz deneyin derim

kasadam87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
burak demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deneme sürümünü indirip oynayabilirsiniz ben onu oynadım ama aşırı basitti herşeye tek atıyorsunuz. Arkadaşım almis zorluk ayarini en zora çekince keyifli olduğunu söyledi yine de siz deneyin derim
Şimdi youtubedan izlerken zorluk seviyesi oyunun sonlarına doğru expertten yukarıya doğru açılıyormuş. Yani Expert normalde uzman olması gerekirken normal-zor aralığında bir yerde. Yeni açılan zorluklar oyunu cidden zor hale getiriyormuş. Oyunun deneme sürümünü oynadım bayağı beğendim. Bilemedim beni tatmin eder mi? acaba ? Birde oyunun base game+battle chest paketini alın diyenleri gördüm , 200tl civarına geliyor oyun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Şimdi youtubedan izlerken zorluk seviyesi oyunun sonlarına doğru expertten yukarıya doğru açılıyormuş. Yani Expert normalde uzman olması gerekirken normal-zor aralığında bir yerde. Yeni açılan zorluklar oyunu cidden zor hale getiriyormuş. Oyunun deneme sürümünü oynadım bayağı beğendim. Bilemedim beni tatmin eder mi? acaba ? Birde oyunun base game+battle chest paketini alın diyenleri gördüm , 200tl civarına geliyor oyun.
Dlcsini bilmiyorum ama benim de hoşuma gitmedi desem yalan olur alıp almamak konusunda ben de kararsız kalmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 17 Nisan'da bitiyor indirim

kasadam87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
burak demir
Dlcsini bilmiyorum ama benim de hoşuma gitmedi desem yalan olur alıp almamak konusunda ben de kararsız kalmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 17 Nisan'da bitiyor indirim
200tl lik Battle Chest paketini aldım bakalım baya saat gömerim gibi duruyor. Teşekkürler ilgin için.

kasadam87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
burak demir
Standart paketi alıcaktim normalde ama 1-4 chapter arası oynanıyor diye duydum ve crusader karakterine erisemiyorsun. Battlechest ile 1-5 chapter + crusader herosuyoa oynanıyor.

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Deniz
Hikayeden sonra rift diye tekrarlanabilir haritalar açılıyor. Normal riftlerin kendi içinde 16 seviyesi var, daha sonra greater rift diye bir olay var. Bunun seviyesi de sonsuza kadar arttırılabiliyor ama bi yerden sonra greater rifti bitirebilmek mümkün olmuyor

Top Bottom