silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Bu oyun çok mu ağır bir oyun anlamadım. Oyunu orta ayarlara çektim hala oyun savaşlarda deli gibi kasıyor
Telefonunun özellikleri ne bende kasmiyorduBu oyun çok mu ağır bir oyun anlamadım. Oyunu orta ayarlara çektim hala oyun savaşlarda deli gibi kasıyor
Kasma sorunu görev alacağın ortak alan olan ve çoğu oyuncunun toplandığı alan ise gayet normal.Bu oyun çok mu ağır bir oyun anlamadım. Oyunu orta ayarlara çektim hala oyun savaşlarda deli gibi kasıyor
Bende de aynıydı ve baya bi yer kapliyor sildimBu oyun çok mu ağır bir oyun anlamadım. Oyunu orta ayarlara çektim hala oyun savaşlarda deli gibi kasıyor
Bir boss ve birsürü küçük yaratığın olduğu büyük savaşlarda deli gibi kasıyor cihaz. Bir kere kasmaya başlayınca da en ufak savaşlarda bile biraz takılmaya başlıyor.Kasma sorunu görev alacağın ortak alan olan ve çoğu oyuncunun toplandığı alan ise gayet normal.
Çünkü herkesi render'laması gerektiği için kasma yapar.
Görüntü kalitesinin muazzam olmasının bir önemi yok ki.
Muhim olan düşman keserken aldığın haz ve akıcılık.
Ayarlarını bir tık daha kıs ve 60fps'e sabitle ve devamke.
Ben de sileceğim bu gidişle ama iyi oyun yavBende de aynıydı ve baya bi yer kapliyor sildim
Oyun henüz yeni olduğu için optimize sorunları gayet normal.Bir boss ve birsürü küçük yaratığın olduğu büyük savaşlarda deli gibi kasıyor cihaz. Bir kere kasmaya başlayınca da en ufak savaşlarda bile biraz takılmaya başlıyor.
Ayarları orta yaptım FPS 60 seçili zaten. Normalde her oyunda ayarları fullerim de bunda pek öyle yapamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de sileceğim bu gidişle ama iyi oyun yav
64GB telefona 16GB kaplayan oyun çok yavOyun henüz yeni olduğu için optimize sorunları gayet normal.
Alacağı birkaç güncelleme ile efsane olacaktır emin olabilirsin.
Silmeni tavsiye etmem fakat senin bileceğin iş.
Bu oyun bir aşk aşk
Valla ilk defa bi oyunu cok begendim onu da telefon kaldirmadiBir boss ve birsürü küçük yaratığın olduğu büyük savaşlarda deli gibi kasıyor cihaz. Bir kere kasmaya başlayınca da en ufak savaşlarda bile biraz takılmaya başlıyor.
Ayarları orta yaptım FPS 60 seçili zaten. Normalde her oyunda ayarları fullerim de bunda pek öyle yapamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de sileceğim bu gidişle ama iyi oyun yav
Seni çok iyi anlıyorum.64GB telefona 16GB kaplayan oyun çok yav
Biraz daha oynarım sanırım silmem şuan.
Bu arada ayarları en dibe çektim savaşlarda kasma azaldı ama safe zone denen yerde yürümek bile işkence hiç durmadan drop yiyor oyun.