Neler Yeni

Diablo IV kırıldı!!!

En İyi Cevap
3
@DA_mødları_çok_iyi indirdim açılıyor oyun ama şuan türkçe desteği yok ondan kapadım türkçe yama gelince gireceğim

Oyunda normalde TR vardı crackde neden yok ki anlamadım.

Bu oyun için neden bu kadar hype oldular anlamıyorum ya, çok iyi bir oyun da değil. Hadi TR fiyatını geçtim fakat 70 dolar bu oyun için pahalı. Elden Ringi övdüler anladım, türünü sevmeyeni bile oynatan bir oyun ama diablo 4 bilemiyorum abi kötü geldi bana.
Daha önce hiç diablo oyunu oynamamıştım bununla başlamak istememin nedenleri, daha önce neon abyss gibi oyunlarda karakter gelişimin zevkini anladım ama bu oyunda bir hikaye olmadığı için daha çok arkada podcast dinlerken oynuyorum ama diablo 4 te hem karakter gelişimi hem hikaye olduğu için beni baya çekti. Diğer oyunlarda olupta bunda olmayan şey ne dersende oyun tanıtımı derim. Türü seven sevmeyen herkesi güzel hype ladılar.
Belki bu oyunun emsali oyunlar vardır ancak hiç duymadığım için şuan oynamak istediğim oyun bu :D.

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
H
Oyunda normalde TR vardı crackde neden yok ki anlamadım.

Daha önce hiç diablo oyunu oynamamıştım bununla başlamak istememin nedenleri, daha önce neon abyss gibi oyunlarda karakter gelişimin zevkini anladım ama bu oyunda bir hikaye olmadığı için daha çok arkada podcast dinlerken oynuyorum ama diablo 4 te hem karakter gelişimi hem hikaye olduğu için beni baya çekti. Diğer oyunlarda olupta bunda olmayan şey ne dersende oyun tanıtımı derim. Türü seven sevmeyen herkesi güzel hype ladılar.
Belki bu oyunun emsali oyunlar vardır ancak hiç duymadığım için şuan oynamak istediğim oyun bu :D.
oyun daha tam sürümde değilmiş beta daymış. Belkide tam sürüm gelince türkçe desteği olacak veya kıranlar oyun dosyalarındaki dillerin hepsini almadan yüklemişlerdir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun daha tam sürümde değilmiş beta daymış. Belkide tam sürüm gelince türkçe desteği olacak veya kıranlar oyun dosyalarındaki dillerin hepsini almadan yüklemişlerdir.
kıranlar şuan türkçe dosyalarını almamış youtube türkçe oynayanlar var, ara ara bakarım biri türkçe dosyalarını paylaşır elbet

Son düzenleme:

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Berk
Crack online ı var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

TL'nin değeri yok kardeşim artık 600TL çöp gibi ülkede anlamıyor musunuz hala
Sen farklı yorumluyorsun kafanda. 600₺ yapsalar en azından bir çok kişi alacak ama 1,400₺ fiyatından emin ol bir çok oyuncuyu kaybedecekler bölgesel fiyatlandırmayla region lock sistemiyle bir fiyatlandırma yapsalar sürümden daha çok kazanırlar ben buna istinaden yazıyorum. Yoksa dolar olmuş 23,50 bunu tartışmuyoruz herhalde neyse zaten burda yazmakla da olmayacak ya..

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Oynar mı anadolu çocugu boşver

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
Şuanda crackli versiyonda çok bug var indirmek için bir kaç gün bekleyin

Ne garip. Steam çıkan her oyun kırılıyor lmao

ceto95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
çetin pekdemir
Ne garip. Steam çıkan her oyun kırılıyor lmao
Diabloda oyun koruma yok galiba, sade ilk server bağlanmak için internet istiyor. Denuvo gibi bir koruması yokmuş. oyunu kıran ekipde orjinal oyun var galiba, onların uygulaması ile bir açık ile servera bağlanıyoruz aynı diablo 3 dede yapmış bu ekip

Lunar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hsn
Crack RAR'ı şifreli nasıl kırıyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular