Diablo IV kırıldı!!!

600tl edecek oyunu zar zor 1400tl yapmışlar şaka gibi

Tamam zaten biliyorum ben de oyunu.Kırıldı diyorlar baktım kırılmış da ancak CO-OP seçeneği var mı yoksa solo takılacaksan zevki yok değmez indirmeme

İndirecek veya indiren varsa buradan yazabilir mi Coop oynanabiliyor muyuz vs ona göre indireceğim krallar

Özelden atmak yasak değilse atar mısın ?

torrent olarak var şuan ve yavaş indiriyor bu yüzden
Not: torrent karşıyız, paranız var ise yapımcılara destek için satın alın😁
Valla yerel fiyatlandırma yapılsa steame gelince naysla falan alırız ama çıktıktan hemen sonra bile fiyatını koruyamayan oyuna ne kadar destek olmak isteyebiliriz o da bi soru işareti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

torrent olarak var şuan ve yavaş indiriyor bu yüzden
Not: torrent karşıyız, paranız var ise yapımcılara destek için satın alın😁
Agam oynayabilirsen yazar mısın?

Valla yerel fiyatlandırma yapılsa steame gelince naysla falan alırız ama çıktıktan hemen sonra bile fiyatını koruyamayan oyuna ne kadar destek olmak isteyebiliriz o da bi soru işareti.

yerel fiyatlandırma çok iyi ama yabancılarda gene türkiye ve arjantin üzerinden almaya başladı diye yerel fiyatlandırma istemiyor firmalar artık.

oyun inmiyor ki, bir 800kb oluyor bir 10kb, normalde 7-8mb indirmem lazım, herkes indiyor gönderim yapmıyorlar daha yeni kırıldı diye. ben indireseye kadar normal indirme gelecek bu gidişle :ROFLMAO:

Geri