Aldım muqaldın mı reis
Blue kral ama tek renk klavye buz mavisihangi switch aldın reis
Ben dk61 i beğenmiyorum çok küçük yön tuşlarıni filan aktif etmen lazim bence T68se al yön tuşu bağımsız kendisinde. Var
ikisi güzel ikili olur bence
ne zmandır kullanıyosun T68se problem var mı klavyede. bide yön tuşları normal değil mi yani fn vs basarak çalışmıyorBen dk61 i beğenmiyorum çok küçük yön tuşlarıni filan aktif etmen lazim bence T68se al yön tuşu bağımsız kendisinde. Var
Kanka yeni 1 hafta oldu T68se modelinde yön tuslarini aktif etmeye gerek yok bağımsız tuşlar direk çalışıyor dk61 de aktif etmen lazım yön tuşlarını zaten T68se ile dk61 in yön tuslari kısmına bak farklıne zmandır kullanıyosun T68se problem var mı klavyede. bide yön tuşları normal değil mi yani fn vs basarak çalışmıyor
peki bu gk30 veya hp omen ecodere kıyasla hangisi iyidrKanka yeni 1 hafta oldu T68se modelinde yön tuslarini aktif etmeye gerek yok bağımsız tuşlar direk çalışıyor dk61 de aktif etmen lazım yön tuşlarını zaten T68se ile dk61 in yön tuslari kısmına bak farklı
Valla bilmiyom bu klavye Amazon prime ile 588 TL PCB fln çok kalitelipeki bu gk30 veya hp omen ecodere kıyasla hangisi iyidr
On numara klavye yön tuşlarına var kendinden bağımsız kullansbiliyorsun Anti-Ghosting de var PCB si fln Kaliteli baya@rayzx Bende yön tuşlarını kullandığım için T68SE modelini almayı düşünüyorum. Nasıl memnun kaldın mı? Eğer ilk %60 klavyen ise alışması rahat oldu mu? Ben daha önce hiç mekanik ve %60 kullanmadım sıkıntı yaşar mıyım?