Arda_07
80+ Bronze
600 volt a kadar dayanabiliyorincik boncuk ölçüyolardır. 220v prize sokacak cesaret var mı onlarda hiç bu cihazı
600 volt a kadar dayanabiliyorincik boncuk ölçüyolardır. 220v prize sokacak cesaret var mı onlarda hiç bu cihazı
Arkadaş haklı, horon tepmeyin sonraBu paraya akım harici herşeyi ölçüyor sanırım
Şaka bir yana almayın. Olurda hatalı ölçüm yapar cihaz arıza verirde ekranda ışığı yanmazsa ki yanmayabilir. Nikola teslaya dönersiniz.
220 volt prize sokmakta bir sıkıntı yok. Farklı model Aneng multimetre ile çok defa yüksek voltaj ölçtüm, bir sıkıntısı yok. Ama yüksek akım ölçmek tehlikeli, 2 A üstünü ölçmezdim bu multimetre ile. Genel olarak gayet tutarlı ve doğru sonuçları var videolarda.incik boncuk ölçüyolardır. 220v prize sokacak cesaret var mı onlarda hiç bu cihazı
mesele volt ölçmesi değil. kablo üstünden geçen akım. çok yanlış ölçecek de bir durum yok çalışma mantığında zaten. hassasiyeti değişir en fazla. paralel bağlayıp voltaj ölçeceksin. zaten içinde yüksek direnç olacak. içinden düşük akım geçeceği için kabloya zarar vermeyecek, haliyle voltajı ölçecek. 5 liralık kontrol kalemini prize sokunca bile bir şey olmuyor. ama seri bağlayıp akım ölçmeye çok kalkmayın derim.incik boncuk ölçüyolardır. 220v prize sokacak cesaret var mı onlarda hiç bu cihazı
bir şey olmaz hocam yeter ki kablo sağlam olsun. 220 voltta doğru ölçüm isteyen adam gider truerms multimetre alır bundan onu beklemek saçmaincik boncuk ölçüyolardır. 220v prize sokacak cesaret var mı onlarda hiç bu cihazı
herşeyin bir sınırı var hocam ben piyasadaki en ucuz multimetreyi aldım akım pek ölçmedim ama multimetrede 10a yazıyor bu demek değil ki 10a rahat bir şekilde ölçebilirsin en fazla 5-10 saniye ölçersin sonra belli bir süre beklemen lazım kullanım kılavuzunda yazıyordur muhtemelen hiç bakmadım2
220 volt prize sokmakta bir sıkıntı yok. Farklı model Aneng multimetre ile çok defa yüksek voltaj ölçtüm, bir sıkıntısı yok. Ama yüksek akım ölçmek tehlikeli, 2 A üstünü ölçmezdim bu multimetre ile. Genel olarak gayet tutarlı ve doğru sonuçları var videolarda.
Güvenlik uyarısı veriyor giremiyorum siteye
Güvenlik uyarısı veriyor giremiyorum siteye
Bende direk girebiliyorum aliexpressten ürünlerANENG M113 Mini dijital multimetre AC/DC gerilim metre 1999 sayımları multimetre Ohm ncv'deki elektrik araçları ölçüm aletleri - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hocam linkin en başındaki m harfini silince giriliyor. Siz linki uygulamadan kopyaladığınız için m harfi gözüküyor.Bende direk girebiliyorum aliexpressten ürünler
Öyledir hocam, ciddi markalardan almadıktan sonra güvenlik yönünden üzerinde yazanlara itimat etmek mümkün değil. Ama şebeke voltajında sorun olacağını sanmıyorum, yalıtkanlık o kadar da sıkıntılı değildir ama kesinlikle yüksek akımlara dayanamaz kalitesiz multimetreler.bir şey olmaz hocam yeter ki kablo sağlam olsun. 220 voltta doğru ölçüm isteyen adam gider truerms multimetre alır bundan onu beklemek saçma
Mesaj otomatik birleştirildi:
herşeyin bir sınırı var hocam ben piyasadaki en ucuz multimetreyi aldım akım pek ölçmedim ama multimetrede 10a yazıyor bu demek değil ki 10a rahat bir şekilde ölçebilirsin en fazla 5-10 saniye ölçersin sonra belli bir süre beklemen lazım kullanım kılavuzunda yazıyordur muhtemelen hiç bakmadım