Neler Yeni

🔥İndirim 💣DİJİTAL MULTİMETRE 83,72₺

KingDeViL

80+ Bronze
Bu ürünü kovalıyorum bende ama bu markanın büyük renkli ekranlı olanını. İnşallah güzel fiyata denk getireceğim.

Bu arada 50tlye aldığım multimetre bile doğru ölçüyor ve 220v'ye de rahatça sokuyorum :D

Bu düşerse beni etiketlerseniz sevinirim.

1721169916506.png

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Cahit Emin
Bu paraya akım harici herşeyi ölçüyor sanırım :D

Şaka bir yana almayın. Olurda hatalı ölçüm yapar cihaz arıza verirde ekranda ışığı yanmazsa ki yanmayabilir. Nikola teslaya dönersiniz.
Arkadaş haklı, horon tepmeyin sonra:D

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Cihan Bozkır
2
incik boncuk ölçüyolardır. 220v prize sokacak cesaret var mı onlarda hiç bu cihazı
220 volt prize sokmakta bir sıkıntı yok. Farklı model Aneng multimetre ile çok defa yüksek voltaj ölçtüm, bir sıkıntısı yok. Ama yüksek akım ölçmek tehlikeli, 2 A üstünü ölçmezdim bu multimetre ile. Genel olarak gayet tutarlı ve doğru sonuçları var videolarda.

yenigeldim

80+ Silver
incik boncuk ölçüyolardır. 220v prize sokacak cesaret var mı onlarda hiç bu cihazı
mesele volt ölçmesi değil. kablo üstünden geçen akım. çok yanlış ölçecek de bir durum yok çalışma mantığında zaten. hassasiyeti değişir en fazla. paralel bağlayıp voltaj ölçeceksin. zaten içinde yüksek direnç olacak. içinden düşük akım geçeceği için kabloya zarar vermeyecek, haliyle voltajı ölçecek. 5 liralık kontrol kalemini prize sokunca bile bir şey olmuyor. ama seri bağlayıp akım ölçmeye çok kalkmayın derim.

ghnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Gökhan
bir şey olmaz hocam yeter ki kablo sağlam olsun. 220 voltta doğru ölçüm isteyen adam gider truerms multimetre alır bundan onu beklemek saçma
Mesaj otomatik birleştirildi:

2

220 volt prize sokmakta bir sıkıntı yok. Farklı model Aneng multimetre ile çok defa yüksek voltaj ölçtüm, bir sıkıntısı yok. Ama yüksek akım ölçmek tehlikeli, 2 A üstünü ölçmezdim bu multimetre ile. Genel olarak gayet tutarlı ve doğru sonuçları var videolarda.
herşeyin bir sınırı var hocam ben piyasadaki en ucuz multimetreyi aldım akım pek ölçmedim ama multimetrede 10a yazıyor bu demek değil ki 10a rahat bir şekilde ölçebilirsin en fazla 5-10 saniye ölçersin sonra belli bir süre beklemen lazım kullanım kılavuzunda yazıyordur muhtemelen hiç bakmadım

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Abdullah
Güvenlik uyarısı veriyor giremiyorum siteye

Starlex

80+ Silver

Starlex

80+ Silver
Hocam linkin en başındaki m harfini silince giriliyor. Siz linki uygulamadan kopyaladığınız için m harfi gözüküyor.
Kontrol ettim sanırım sistem kendi kendine koyuyor m harfini çünki linklerde yok öyle bir hata

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Cihan Bozkır
bir şey olmaz hocam yeter ki kablo sağlam olsun. 220 voltta doğru ölçüm isteyen adam gider truerms multimetre alır bundan onu beklemek saçma
Mesaj otomatik birleştirildi:

herşeyin bir sınırı var hocam ben piyasadaki en ucuz multimetreyi aldım akım pek ölçmedim ama multimetrede 10a yazıyor bu demek değil ki 10a rahat bir şekilde ölçebilirsin en fazla 5-10 saniye ölçersin sonra belli bir süre beklemen lazım kullanım kılavuzunda yazıyordur muhtemelen hiç bakmadım
Öyledir hocam, ciddi markalardan almadıktan sonra güvenlik yönünden üzerinde yazanlara itimat etmek mümkün değil. Ama şebeke voltajında sorun olacağını sanmıyorum, yalıtkanlık o kadar da sıkıntılı değildir ama kesinlikle yüksek akımlara dayanamaz kalitesiz multimetreler.

Top Bottom