Neler Yeni

DİJİTSU 65 İNÇ ULTRA HD GOOGLE TV 65DG22000 ALINIR MI?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Keser
DİJİTSU 65 İNÇ ULTRA HD GOOGLE TV 65DG22000 televizyon alınır mı?
Bir kaç gün sonra bime gelecek ve fiyatı 17500tl. Bu fiyata nasıl?
20000 bandında 65 inç televizyon başka ne önerebilirsiniz?
Bir de bu dijitsu televizyonun 8 bit mi 10 bit mi olduğunu hiçbir yerde bulamadım, bilen var mı?

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
884
İsim
Mehmetcan İvrendi
DİJİTSU 65 İNÇ ULTRA HD GOOGLE TV 65DG22000 televizyon alınır mı?
Bir kaç gün sonra bime gelecek ve fiyatı 17500tl. Bu fiyata nasıl?
20000 bandında 65 inç televizyon başka ne önerebilirsiniz?
Bir de bu dijitsu televizyonun 8 bit mi 10 bit mi olduğunu hiçbir yerde bulamadım, bilen var mı?
Alma Aldırtma Dijitsu Çöp marka Şahsen zamanın'da babam'da almıştı TV çıktığı günden beri bak aldığımız demiyorum çıktığı günden beri 1 tane bile Güncelleme almadı ve içindeki Ram berbat oluyor genelde hem düşük hem DDR3 oluyor bu yüzden çökmeler oluyor ayrıca 2 Ay'da 1 kere falan Kendi kendine Kanalları siliyor veya düzeni bozuyor garip bir şekilde Kısaca Alma Aldırma

Tavsiyem Daha Popüler ve iyi markalara yönel

Ayrıca İçinde Google TV vs. Olan TV'lerin Fiyatlar'ı Daha pahalı aslında normal ama sorun şu Türkiye'de gereğinden daha pahalı oluyor Firmalar saplamaya çalışıyor yani Tavsiyem İstediğin özellikler'de Google TV vs. Olmayan Düz TV al + Bir Tane Mi box Vs. Al (Tabi almadan önce önerdigim şekil'de toplam fiyata bak sonra istediğin Google TV'li Fiyata Bak Hangisi Daha ucuz ise onu al

delPierro

80+
Alma Aldırtma Dijitsu Çöp marka Şahsen zamanın'da babam'da almıştı TV çıktığı günden beri bak aldığımız demiyorum çıktığı günden beri 1 tane bile Güncelleme almadı ve içindeki Ram berbat oluyor genelde hem düşük hem DDR3 oluyor bu yüzden çökmeler oluyor ayrıca 2 Ay'da 1 kere falan Kendi kendine Kanalları siliyor veya düzeni bozuyor garip bir şekilde Kısaca Alma Aldırma

Tavsiyem Daha Popüler ve iyi markalara yönel

Ayrıca İçinde Google TV vs. Olan TV'lerin Fiyatlar'ı Daha pahalı aslında normal ama sorun şu Türkiye'de gereğinden daha pahalı oluyor Firmalar saplamaya çalışıyor yani Tavsiyem İstediğin özellikler'de Google TV vs. Olmayan Düz TV al + Bir Tane Mi box Vs. Al (Tabi almadan önce önerdigim şekil'de toplam fiyata bak sonra istediğin Google TV'li Fiyata Bak Hangisi Daha ucuz ise onu al
Görüntü kalitesi nasıl, ps5 için alınır mı

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
884
İsim
Mehmetcan İvrendi
Görüntü kalitesi nasıl, ps5 için alınır mı
Yani Monitörde neyse ama TV'de çözünürlük dışında görüntü kalitesi hakkında bir şey diyemem farkı çok anlamıyorum

Tavsiyem 4K düz kaliteli Bir TV alıp +Mi box vs. Alarak kullanmanız

He tabi eğer dediğim şekilden daha ucuza hem Google TV olan hem 4K olan hemde özellikle Rami vs. İyi olan TV bulabiliyorsanız (sağlam marka) o zaman Öylede alabilirsiniz

Yani dijitsuyu Beleşe verseler almam gibi hocam benden demesi

Not: alırken boyuta dikkat edin Eğer TV ile mesafeniz Çok uzak degilee 50-55" üstü almayı biz'de 65" var 4-5 metre mesafe var TV ile Aramızda gözüm bozuldu artık kocaman YouTube Yazılarını TV'den okurken göremiyorum Helede chat vs. Olan videolarda chati görmek için 2 metereden fazla mesefe de imkansız kör etti beni 🤬

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,077
Üyeler
164,957
Son üye
Att1la19
Top Bottom