Dikey süpürge önerisi

Bu markayı 1 seneden fazladır kullanıyorum.
İlk başta bir düşük modelini almıştım ama çok küçük geldi haznesi ve bataryası o yüzden iade edip bu modeli aldım. Ben aldığım zaman yurtiçi satışları yoktu şuan var. İade konusunda firmada sıkıntı çıkarmadı çıkarsa da amazon genelde mağdur etmiyor.
Garanti konusunda aşırı iyiler. Yurtdışı ürünlerine 1 sene garanti olmasına rağmen benim parçamı ücretsiz tamir edip 3 günde geri verdiler. Yurtiçi bildiğim kadarıyla 3 sene garantisi var. Herhangi bir sorunda ücretsiz olarak kargolatıp en kısa sürede tamir edip adresine teslim ediyorlar.
Kullandığım süre boyunca çekişinde ya da bataryasında herhangi bir sorun yaşamadım hala ilk günkü gibi. Komple evi süpürmeye pek şarjı yetmeyebilir. 3 kademe var 3. kademeyi çok nadir kullanıyorum 2 kademe bile fazlasıyla yetiyor.
Ben bunu genelde el altında dursun sofradan kalkınca kırıntıları temizlemeye veya öyle arada üstün körü temizlik yapmaya aldım ne kadar iyi olsa da prizli süpürgelerin yerini pek tutmuyor şarjlılar.

Bunun gibi ucuz ürün alıp kalan paraya robot süpürge alsan bence daha mantıklı olur gibi. Sonuçta bu tip süpürgeler sürekli çalışmaya uygun değiller çok çalıştıkça ısınıyorlar ısındıkça batarya ömürleri azalıyor.

Geri