Dikey süpürge önerisi

Ben10

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
389
Merhaba arkadaşlar evde artık kablolu büyük süpürgeler zorlamaya başladı bizde eve dikey süpürge alalım diyoruz bütçe 25 bin TL bu bütçede en iyi ne alabiliriz önerilerinizi bekliyoruz şimdiden teşekkürler.
Babam kafayı taktı v12 detect absolute alalım diye sizin fikriniz nedir.
Dysonda vade farksız 9 taksit bizi cezbediyor.

Dikey supurgeden cok bir beklentiniz olmasin.Ben kendim de alma surecindeyken bosch 712 xxl-samsung jet85 bakiyordum.Baktim fiyatlar ucuyor onvo ovdss01aldim.Fiyatina gore gayet iyi.Fakat cekis gucu hepsinin dip kose temizlik icin yeterli degil

Dikey supurgeden cok bir beklentiniz olmasin.Ben kendim de alma surecindeyken bosch 712 xxl-samsung jet85 bakiyordum.Baktim fiyatlar ucuyor onvo ovdss01aldim.Fiyatina gore gayet iyi.Fakat cekis gucu hepsinin dip kose temizlik icin yeterli degil
Zaten neredeyse 3 günde 1 evi supuruyoruz dip koselik bir toz oluşmuyor evde hocam

Zaten neredeyse 3 günde 1 evi supuruyoruz dip koselik bir toz oluşmuyor evde hocam
Benim kedi oldugu icin gunde 1 kez supurme sarti oluyor.Fakat elektrikli supurge gibi emis gucu asla yok bunun yuzunden cok para vermenizi tavsiye etmem.Bosch 712xxl bakabilirsiniz 2akulu

o fiyata Dyson v12 detect bakabilirsin v15 ile aralarında büyük farklar yok. emiş gücü kesinlikle tatmin eder. v12 de tetik yok düğme ile start stop yapıyorsun, v15 de tetiğe bastıkça çalışıyor.

kiwinin 700 tl lik süpürgesini aldım işimi görüyor takması çıkarması kolay

o fiyata Dyson v12 detect bakabilirsin v15 ile aralarında büyük farklar yok. emiş gücü kesinlikle tatmin eder. v12 de tetik yok düğme ile start stop yapıyorsun, v15 de tetiğe bastıkça çalışıyor.
samsung jet 85 veya jet 75e nasıldır dysonun yarı fiyatları ve emiş gücü toz haznesi falan daha iyi ne düşünüyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar evde artık kablolu büyük süpürgeler zorlamaya başladı bizde eve dikey süpürge alalım diyoruz bütçe 25 bin TL bu bütçede en iyi ne alabiliriz önerilerinizi bekliyoruz şimdiden teşekkürler.
Babam kafayı taktı v12 detect absolute alalım diye sizin fikriniz nedir.
Dysonda vade farksız 9 taksit bizi cezbediyor.
Şahsen Karcher a bakmanızı öneririm. Tasarım olarak iyi görünmeyebilirler ama çok iyi iş yapıyorlar. Dyson iyi bir marka evet ama şahsen balon olarak düşünüyorum, Çok daha iyi markalar var dysondan önce

Şahsen Karcher a bakmanızı öneririm. Tasarım olarak iyi görünmeyebilirler ama çok iyi iş yapıyorlar. Dyson iyi bir marka evet ama şahsen balon olarak düşünüyorum, Çok daha iyi markalar var dysondan önce
samsungun modellerine odaklandık şuan hocam fiyatlarına göre iyi gibiler

samsungun modellerine odaklandık şuan hocam fiyatlarına göre iyi gibiler
Samsungun Buzdolabında Bazı modeller Vestel altyapısı kullanıyor onu iyi araştırmanızı öneririm, Vestel altyapısı olmayan modelleri iyi iş çıkarıyor. Bunları hiçbir yerde söylemezler, gitsen sorsan yok öyle bişey derler.
Elektrikli süpürge konusunda öyle bişey var mı bilmiyorum ama yinede araştırmak lazım.

Geri