Pc kolik sitesine girdiğinde saçma sapan popuplar çıkıyor ve viruslu reklamlara yönlendiriyor alışveriş yapanların dikkatlı olmasını tavsiye ederim. Tam olarak hacklendimi bilmiyorum ama bu reklamları basmak için bir şeylere erişmiş olmalılar.
Kaspersky ile bir tarat pc yiPc kolik sitesine girdiğinde saçma sapan popuplar çıkıyor ve viruslu reklamlara yönlendiriyor alışveriş yapanların dikkatlı olmasını tavsiye ederim. Tam olarak hacklendimi bilmiyorum ama bu reklamları basmak için bir şeylere erişmiş olmalılar.
Alıntıyı görüntüle
Virüsleri sile tıklama sakınPc kolik sitesine girdiğinde saçma sapan popuplar çıkıyor ve viruslu reklamlara yönlendiriyor alışveriş yapanların dikkatlı olmasını tavsiye ederim. Tam olarak hacklendimi bilmiyorum ama bu reklamları basmak için bir şeylere erişmiş olmalılar.
Alıntıyı görüntüle
yok dostum sende virüs varCanlarım benim pc'imde sıkıntı yok sitede bildiğiniz virus var tıkladığınızda saçma sapan yerlere yönlendiriyordu temizlendiyse bilmiyorum bilgisayarımda antivirüste var
Hocam virüsten dolayı böyle yerlere yönledirebilir bilgisayarın antivirüsü de aşılamayacak bir duvar değil adam virüsü fud yapmıştırCanlarım benim pc'imde sıkıntı yok sitede bildiğiniz virus var tıkladığınızda saçma sapan yerlere yönlendiriyordu temizlendiyse bilmiyorum bilgisayarımda antivirüste var