BenRoboTdeğilİm
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,335
bayağıdır izlediğim en saçma video
bayağıdır izlediğim en saçma video
Bu konu hakkında biraz daha internette gezdim ve herhangi bir bilgiye rastlamadım bu konu hakkında hatta yabancı forumlar Rommelin savaş kurallarına gayet saygılı olduğunu yazmışlarErwin rommel'in fransız çocuklarına yaptığı işkenceler? Sayısız insan suçu işlemesi ve fotoğrafında bu adamın olması?
Kaderin belli ama cüzi iradeye sahipsin ve ne yapacağın nasıl yaşayacağın sana bağlı bu iradeyle hesaba çekileceğiz.ALLAH KADERİMİ BİLİYORSA NEDEN SINAVDAYIM
yaşı küçük kardeşimiz gibi görünüyor. Boşver.Hayatımda gördüğüm en saçma argüman
Dostum Tanrı yer yüzünde ki olaylara etki etseydi cennet ve cehennemin ne anlamı kalırdı? Tabi bu da inanıp inanmamanıza bağlı. Herkesin görüşüne saygı duyarım.Allahın olduğuna inansım gelmiyor, olsaydı türkler böyle eziyet çekmezdi çocuk cinayetleri olmazdı.
Kimse inanisinla ilgilenmiyor, Şengör sen gibi cok ergeni cekti ateistlige. Problem ateist olmaniz değil bunu empoze etmenizde.Bu adamı fotorafını koyman bile desteklediğin anlıma gelir, zaten demek ki iyi araştırma yapmamıssın
Allah her insanı eşit şartlar içerisinde test'e sokuyor kardeşim şöyle mesela türkler veya müslümanların %90'ı cennete gidecek ama diğer kısımın %60'ı cennete gidecek gibi bir şey olsa sence adaletli bir sistem olur muydu?Allahın olduğuna inansım gelmiyor, olsaydı türkler böyle eziyet çekmezdi çocuk cinayetleri olmazdı.
hem ateist hemde . neyseAdam sana destek çıkmış, istediğini yapmakta özgürsün demiş?