Neler Yeni

Din inancım yok düşüncelerim var.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Erwin rommel'in fransız çocuklarına yaptığı işkenceler? Sayısız insan suçu işlemesi ve fotoğrafında bu adamın olması?
Bu konu hakkında biraz daha internette gezdim ve herhangi bir bilgiye rastlamadım bu konu hakkında hatta yabancı forumlar Rommelin savaş kurallarına gayet saygılı olduğunu yazmışlar

Grumpy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Samet ÇONDUL
Dostum aklındaki soruların hepsinin bir cevabı var yeter ki merak et ve Oku halen ikna olmazsan gerisi sana kalmış.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Allahın olduğuna inansım gelmiyor, olsaydı türkler böyle eziyet çekmezdi çocuk cinayetleri olmazdı.
Dostum Tanrı yer yüzünde ki olaylara etki etseydi cennet ve cehennemin ne anlamı kalırdı? Tabi bu da inanıp inanmamanıza bağlı. Herkesin görüşüne saygı duyarım.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
Bu adamı fotorafını koyman bile desteklediğin anlıma gelir, zaten demek ki iyi araştırma yapmamıssın
Kimse inanisinla ilgilenmiyor, Şengör sen gibi cok ergeni cekti ateistlige. Problem ateist olmaniz değil bunu empoze etmenizde.

FareV

80+ Bronze
Allahın olduğuna inansım gelmiyor, olsaydı türkler böyle eziyet çekmezdi çocuk cinayetleri olmazdı.
Allah her insanı eşit şartlar içerisinde test'e sokuyor kardeşim şöyle mesela türkler veya müslümanların %90'ı cennete gidecek ama diğer kısımın %60'ı cennete gidecek gibi bir şey olsa sence adaletli bir sistem olur muydu?
Allah herşeyi en ince ayrıntısı ve o ayrıntıların herhangi bir düzeni bozmayacak bir şekilde ayarlamıştır.
Dinde her şey özenle yapılmıştır.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Ve evet Tanrının bu sunduğu hayat sadece biz Türklerden mi ibaret :D

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası