Neler Yeni

Din kültürü dersinde sadece Islam anlatılması ve zorunluluk

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Her devlet kendi dinin aşılar. Hristiyanların çocuklarına İslamın öğretildiği düşünen veriler hem isyan eder. Aynı şey bizde de geçerli. Seçmeli ders falan olabilir ama zorunlu olamaz.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
O zaman bizde neden olsun?
Biz seninle anlaşamıyoruz sanırım. Ne demek istediğini cidden anlamıyorum? Diğer dinlerin diğer ülkelerde anlatılmasından bahsediyorsan, biz yapalım diyoruz. Laik ülke değil mi Türkiye ben mi yanlış biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her devlet kendi dinin aşılar. Hristiyanların çocuklarına İslamın öğretildiği düşünen veriler hem isyan eder. Aynı şey bizde de geçerli. Seçmeli ders falan olabilir ama zorunlu olamaz.
Öyle olsun tamam.

Furkan1461

80+ Silver
Biz seninle anlaşamıyoruz sanırım. Ne demek istediğini cidden anlamıyorum? Diğer dinlerin diğer ülkelerde anlatılmasından bahsediyorsan, biz yapalım diyoruz. Laik ülke değil mi Türkiye ben mi yanlış biliyorum.
Anlatılıyor diyorum size okumuyor musunuz?

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Ona bakarsan yalnızca Türk tarihi görüyorsun? İngiliz, Fransız tarihi görmüyorsun.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Diğer devlet sözde daha laik miş.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Anlatılmıyor. 11. Sınıfım.
12. sınıfım 2 sene önce gördüm derste uyumama rağmen biliyorum hocanın hristiyanlıktaki kutsal 3 lü den bahsettiğini budizm ve hinduizmden bahsettiğini. Dikkatinizi çekerim "bahsetti" anlatmadı

Furkan1461

80+ Silver
12. Sınıf kitaplarında neden o zaman Hint ve Çin dinleri için bir ünite var? Ünite içeriği: Hinduizm Budizm Konfüçyanizm Taoizm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle olsun tamam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,083
Üyeler
166,877
Son üye
Aktörabi
Top Bottom