Neler Yeni

Okulda Din Derslerinde Sadece İslam Görmek

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Ülkenin yüzde 90'ının kağıt üstünde müslüman olduğunu sayarsak bence mantıklı ama isteyene istediği din derside verilebilir. Çünkü diğer dinleri de öğrenmeliyiz biz, böylece dinler hakkında daha çok bilgimiz olur.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Sadece ağırlıklı olarak görülüyor. Diğer dinlerde müfredatta geçiyor. Laik ülkeyiz diye islamı öğrenmeme isteği olmasın. Avrupa'da sözde laiktir ama derslerinde islamı hristiyanlık kadar sık anlatmazlar. Böyle boş şeylere kafa yormayın.

Almanya'da mitolojiler bile öğretiliyor hemde hıristiyan olmalarına rağmen.

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Kaira Bilgic

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Hayır dostum normal değil çünkü dinlerin dersi olması gerekirken bizim milletimiz müslüman ağırlıklı olduğu için sadece müslümanlık işlenir sanıyorlar halbuki diğer dinleri öğrenip arada münazara etmek gerek yoksa sen sadece kendi dinini(?) yarım yamalak öğrenirsin bu daha rahat öğrenmek için münazara şarttır
Öyle demeyin sadece 1-2 ünite çok yeterli (!)

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Kaira Bilgic
Ülkenin yüzde 90'ının kağıt üstünde müslüman olduğunu sayarsak bence mantıklı ama isteyene istediği din derside verilebilir. Çünkü diğer dinleri de öğrenmeliyiz biz, böylece dinler hakkında daha çok bilgimiz olur.
yine mantıksız dostum nedeni şu diğer dinleri de öğrenmen gerek ki mantıklı bir karar verebilesin ayrıca din taraflı bir şekilde anlatılmamalıdır

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Ya hortlatmışsınız :D

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Kaira Bilgic

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
yine mantıksız dostum nedeni şu diğer dinleri de öğrenmen gerek ki mantıklı bir karar verebilesin ayrıca din taraflı bir şekilde anlatılmamalıdır

Kesinlikle kişi kendi dinini seçebilmeli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Dedim zaten diğerlerinide öğrenmeliyiz ama çoğunluk müslüman olduğu için ağırlıklı olarak İslam öğretilmesi bence normal

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
100 asır önce osmanlı var diyosun bende osmanlı gibi çağın dışındamı kalalım diyorum öğretyor ama 1 ümite falan okulda hepsinin hocası olsa bu durum çözülecek devlet. saçma sapan şeyler yerine buna para harcasa sorun çözülecek
Eski ppnizin hz Süleyman mührü olduğunu öğrendim zihneyetinizi tahmin edebiliyorum onyüzden tartışmayacağım
Neden ? Hz süleyman mührü zorunuza mı gidiyor ? he doğru Müslüman değilsiniz gelip benim dini değerime bu şekilde laf söylerseniz bende size laf söylerim daha İslam dinine saygınız yok .

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Neden ? Hz süleyman mührü zorunuza mı gidiyor ? he doğru Müslüman değilsiniz gelip benim dini değerime bu şekilde laf söylerseniz bende size laf söylerim daha İslam dinine saygınız yok .
Ben müslümanım sadece zihniyeti tahmin edebiliyorum

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Kaira Bilgic
Kesinlikle kişi kendi dinini seçebilmeli.
Tabi herkes kendi dinini seçmeli ekstra olarak birisi doğdu anda direkt müslümanlık yapıştırılmamalıdır, okullarda dilekçe vererek o derse girmekten muaf olabiliyorsunuz ama mesela o derse girip girmemek değil mesele sadece ezberletilmiş şeyleri hocaların ruhsuz şekilde anlatmasıdır. Benim lisede bir felsefe hocam vardı yani böyle hoca ben hayatımda hiç rast gelmedim (felsefe için konuşuyorum) hocamız sırf bana özenip yapmayın kendi fikirlerinizle hayatınıza devam edin algısını bozmamak için ne tuttuğu takımı ne tuttuğu partiyi vs söylemezdi dersleri her zaman eğlenceli geçerdi

Top Bottom