AYT Fizik Kaynak Önerisi

Otobüs kullanmıyorum yüz yüze karşılaşmazdık herhalde sınav sonucunu merakla bekliyorum mutlaka ekle konuya :)

Senin gibilere güzel bi laf var da yazarsam uyarı alacağım. K ile başlıyor.
Git başkasıyla uğraş ya da sınavına çalış.
Ben sana kafa yormak gerekiyor mu diye sormuyorsam sen de bana bunu söyleyemezsin bunu kafana kazıt. Herkesle de her şeyi konuşamazsın, anaokuluna gidecek çocuğa söyleyeceğim şeyleri sana söylüyorum aklın hala ermiyor. Utanmadan gelmiş hala cevap veriyorsun. İnsanlarla nasıl iletişim kurulur öğren uğultu yapma uzaklaş. Madem o kadar erkeksin dışarda soru soran herkese üst perdeden ahkam kes gör bak ne oluyor. Benim açtığım konuya gelip bana ahkam kesen sensin git başka yerde millete salça ol. Bir de senin gibilere diyor istanbul doğumlu cici bi çocuksun sen muhtemelen Ahahaj

Kardeşim ne boş insansın adam sana MEB'in hazırladığı soru çözümlerine bak diyerek en iyi tavsiyeyi vermiş.

Kardeşim ne boş insansın adam sana MEB'in hazırladığı soru çözümlerine bak diyerek en iyi tavsiyeyi vermiş.
Zaten konuyu kaynak tavsiyesi almak için açtım verenlere de teşekkürler tabii ki ama her yoldan geçenden hayat tavsiyesi almak gibi bir huyum yok. Arkadaş kafa yormaya gerek yok dedi ben kafa yormayı tercih ediyorum dedim burada bir sorun göremiyorum. Daha sonra elemanın kompleksleri devreye girdi ve biraz daha kafa yor da şunu yap falan diyerek üst perdeden konuştu bende ağzının payını verdim. Senin zoruna giden ne? yan hesabı mısın? eğer yan hesap değilsen tek ihtimal kalıyor:
IMG_0740.webp

Son düzenleme:
Zaten konuyu kaynak tavsiyesi almak için açtım verenlere de teşekkürler tabii ki ama her yoldan geçenden hayat tavsiyesi almak gibi bir huyum yok. Arkadaş kafa yormaya gerek yok dedi ben kafa yormayı tercih ediyorum dedim burada bir sorun göremiyorum. Daha sonra elemanın kompleksleri devreye girdi ve biraz daha kafa yor da şunu yap falan diyerek üst perdeden konuştu bende ağzının payını verdim. Senin zoruna giden ne? yan hesabı mısın? eğer yan hesap değilsen tek ihtimal kalıyor: Alıntıyı görüntüle
kafa yormak sizin köyde küfür galiba :D
aynen dediğin gibi biraz daha kafa yorup mesajın devamını okusaydın tavsiyem orada yer alıyor çocuk ağzının payını vermiş :D sınavını ver önce çocuk köyden şehre inme sen lise mezuniyeti kafi ısrarcıysan da boş boş rollenme rehber matematiğini izle otur aşağı

Son düzenleme:
Uygunsuz davranış
Zaten konuyu kaynak tavsiyesi almak için açtım verenlere de teşekkürler tabii ki ama her yoldan geçenden hayat tavsiyesi almak gibi bir huyum yok. Arkadaş kafa yormaya gerek yok dedi ben kafa yormayı tercih ediyorum dedim burada bir sorun göremiyorum. Daha sonra elemanın kompleksleri devreye girdi ve biraz daha kafa yor da şunu yap falan diyerek üst perdeden konuştu bende ağzının payını verdim. Senin zoruna giden ne? yan hesabı mısın? eğer yan hesap değilsen tek ihtimal kalıyor: Alıntıyı görüntüle
Ergenlikten çıkmadığını bu kadar belli etme.😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynen dediğin gibi biraz daha kafa yorup mesajın devamını okusaydın tavsiyem orada yer alıyor çocuk ağzının payını vermiş :D sınavını ver önce çocuk köyden şehre inme sen lise mezuniyeti kafi ısrarcıysan da boş boş rollenme rehber matematiğini izle otur aşağı
Arkadaşın raporunu buldum.
IMG_20250924_132058.webp

Konuştukça Iq 1 1 eksiliyor 😆

aynen dediğin gibi biraz daha kafa yorup mesajın devamını okusaydın tavsiyem orada yer alıyor ucube ağzının payını vermiş :D sınavını ver önce çocuk köyden şehre inme sen lise mezuniyeti kafi ısrarcıysan da boş boş rollenme rehber matematiğini izle otur aşağı
Mesajının devamında tavsiye vermişsin vermemişsin önemi yok. Hala kurduğun cümlenin saygısızca olduğunu anlayamıyorsun. Yardım etmek için değil iyi hissetmek için yazdığın belli bunu sende iyi biliyorsun arkadaşım bel altı vurmaya çalışman da her şeyi gösteriyor bu kadar kendini düşürme.

Fenotip şöyledir
Alıntıyı görüntüle
Sizi paRRRamPparça Edderİİm hAAAA
Argümanın yok hakaret etmeye çalışıyorsun. Bu ne şimdi? sorunun ne?

Mesajının devamında tavsiye vermişsin vermemişsin önemi yok. Hala kurduğun cümlenin saygısızca olduğunu anlayamıyorsun. Yardım etmek için değil iyi hissetmek için yazdığın belli bunu sende iyi biliyorsun arkadaşım bel altı vurmaya çalışman da her şeyi gösteriyor bu kadar kendini düşürme.

Argümanın yok hakaret etmeye çalışıyorsun. Bu ne şimdi? sorunun ne?
Argüman kelimesini yeni öğrenmiş cümle içinde nasıl duruyor acaba diye kullanmış.😆Hakaret etmiyorum güzel kardeşim Eşeğe eşşek demek gibi bir şey bu,argüman zaten yazdığın yazılar😀

Argüman kelimesini yeni öğrenmiş cümle içinde nasıl duruyor acaba diye kullanmış.😆Hakaret etmiyorum güzel kardeşim Eşeğe eşşek demek gibi bir şey bu,argüman zaten yazdığın yazılar😀
Hala daha anlamsız konuşuyorsun. Argüman kelimesini öğrenmiş falan aşağılamaya çalışıyorsun beceremiyorsun. Ben mi ergen oluyorum bu durumda :D? yazdıklarını okumuyor musun?
IQ ile alakalı dalga geçmişim aynısını yapmaya çalışıyorsun az düşün bakalım bu neyin göstergesi. Dışarda kafanızı kaldıramadığınıza o kadar eminim ki.

Niye yazdığım her şeye gülücük atıyorsun? sayıyla mı gönderiyorlar sizi ya Haıahaj

Hem iki kelimeyi yan yana getiremiyorsunuz hem de bana keko diyorsunuz. E oğlum vasfınız ne sizin? hem bileğin kuvvetli değil hem kafan çalışmıyor ne diyeyim.

Son düzenleme:
Geri