Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,490
Sende iyice Caner gibi oldun TamerSenin bu konudaki görüşünü iyi bilen, karşı görüşü okumanı isteyen biriyim.
Sende iyice Caner gibi oldun TamerSenin bu konudaki görüşünü iyi bilen, karşı görüşü okumanı isteyen biriyim.
dünyada çıkan savaşların dünyada yaşanan kötülüklerin neredeyse hepsi din kaynaklıdır. dinler rezil şeylerdir o yüzden ne saygı duyulası ne sevilesidir benim gözümde. milyonlarca hatta milyarlarca insanın ölmesinin sebebi olan bir şeyden nefret edilmesi gayet normalBir insan neden din düşmanlığı yapar anlamış değilim özellikle Türkiye'de bir olay veya durum olduğunda hemen dini kötüleme yapıyorlar. Özellikle sosyal medyada görüyorum...
1 kişi yüzünden dini suçlamak çok saçma bir sebep olduğunu düşünüyorum.
Bazı kesimler din hastalık veya İslam kötüleme yapınca kendilerini zeki ve modern sananlar var onları anlamış değilim onlar bunlarda gülüp geçiyorum çünkü beyin yoksunu benim gözümde bu tiplemeler.
Ben inanan inanmayan tüm insanlara saygı duyuyorum ama maalesef o saygıyı inanmayan bazı kişilerden göremiyoruz. Halbuki o kişiler inananlardan saygı bekleyen kişiler. Üzücü kısım da o.
"10'da 7'lik kesimin" inandığı dine akıl hastalığı vb. demek normal karşılanır bir durum olmuş maalesef. Ben inanmayana bunu desem sosyal medyada veya herhangi bir platformda tepki çekeceğimi çok rahat söyleyebilirim.
Zaten bir kişi din düşmanlığı yapıyorsa veya Allah ve din küfür ve alay ediyorsa o kişiden hayır gelmez bence bana göre.
Merak ettiğim benim mi gözüme fazladan çarpıyor yoksa sizde mi böyle düşünüyorsunuz ve cidden düşmanlığı olan bir kişinin alıp veremediği şey ne merak ediyorum.
Cahillik malesef.Bir insan neden din düşmanlığı yapar anlamış değilim özellikle Türkiye'de bir olay veya durum olduğunda hemen dini kötüleme yapıyorlar. Özellikle sosyal medyada görüyorum...
Bazı kesimler din hastalık veya İslam kötüleme yapınca kendilerini zeki ve modern sananlar var onları anlamış değilim onlar bunlarda gülüp geçiyorum çünkü beyin yoksunu benim gözümde bu tiplemeler.
Ben inanan inanmayan tüm insanlara saygı duyuyorum ama maalesef o saygıyı inanmayan bazı kişilerden göremiyoruz. Halbuki o kişiler inananlardan saygı bekleyen kişiler. Üzücü kısım da o.
"10'da 7'lik kesimin" inandığı dine akıl hastalığı vb. demek normal karşılanır bir durum olmuş maalesef. Ben inanmayana bunu desem sosyal medyada veya herhangi bir platformda tepki çekeceğimi çok rahat söyleyebilirim.
Zaten bir kişi din düşmanlığı yapıyorsa veya Allah ve din küfür ve alay ediyorsa o kişiden hayır gelmez bence bana göre.
Merak ettiğim benim mi gözüme fazladan çarpıyor yoksa sizde mi böyle düşünüyorsunuz ve cidden düşmanlığı olan bir kişinin alıp veremediği şey ne merak ediyorum.
İşte sonra da karşı taraf haklı gözüküyor ülkemde.Herkesin farklı kimlikleri var, müslümanlığın sürekli gözüne sokulması insanı kusucak seviyeye getiriyor. Örneğin saçım uzundu düne kadar mahalle de ne kadar günah varsa işlemiş insanlar varsa beni dinsiz ilan edip bana din dersi vermeye kalktı. Bundan sebep olabilir. Bir Laz'ın sürekli laz olduğunu belli etmesi, bir kürdün sürekli kürdüm demesi gibi.
Yolda İslama girmeyeni döveriz yada bir iş olunca iş yapmayiz gibi bir olay yok olay ne inancı belli ne inançsizligi belli bu tipler iki grubu birbirine düşürüp akılsız gibi arkadan gülüyorlar bunlara dikkat etmek lazım
İşim bitsin uzun uzadıya bütün sebepleri anlatacağımBir insan neden din düşmanlığı yapar anlamış değilim özellikle Türkiye'de bir olay veya durum olduğunda hemen dini kötüleme yapıyorlar. Özellikle sosyal medyada görüyorum...
Ne Dion LaYolda İslama girmeyeni döveriz yada bir iş olunca iş yapmayiz gibi bir olay yok olay ne inancı belli ne inançsizligi belli bu tipler iki grubu birbirine düşürüp akılsız gibi arkadan gülüyorlar bunlara dikkat etmek lazım
Katılmıyorum.dünyada çıkan savaşların dünyada yaşanan kötülüklerin neredeyse hepsi din kaynaklıdır. dinler rezil şeylerdir o yüzden ne saygı duyulası ne sevilesidir benim gözümde. milyonlarca hatta milyarlarca insanın ölmesinin sebebi olan bir şeyden nefret edilmesi gayet normal
hadi diyelim sadece %7 olsun. bu %7 bile aşırı gereksiz ve tamamen safsatalar üzerine kurulmuş yalanlardan dolayı gerçekleşmiş şeyler değil mi ? %7 bile olmasa kar değil mi. miktarın azlığı kötü bi şey olduğu gerçeğini değiştirmezKatılmıyorum.
Tarih bilginiz yok herhalde Alan Axelrod ve Charles Phillips'in hazırlamış olduğu Savaş Ansiklopedisi'nde bile zaten sadece %7 olmuştur bunlar yarısı müslüman ve Hristiyanlar savaşıdır yani haçlı seferleri gibi olaylar vardır.
Konunun açılma sebebi ve bahsi geçen şahıslardan biri.hadi diyelim sadece %7 olsun. bu %7 bile aşırı gereksiz ve tamamen safsatalar üzerine kurulmuş yalanlardan dolayı gerçekleşmiş şeyler değil mi ? %7 bile olmasa kar değil mi. miktarın azlığı kötü bi şey olduğu gerçeğini değiştirmez
Hocam %7 çoğunluğu orta çağda oldu zaten ve tüm savaşları kötülükler dinler yüzünden oldu demenize yanlış dedim.hadi diyelim sadece %7 olsun. bu %7 bile aşırı gereksiz ve tamamen safsatalar üzerine kurulmuş yalanlardan dolayı gerçekleşmiş şeyler değil mi ? %7 bile olmasa kar değil mi. miktarın azlığı kötü bi şey olduğu gerçeğini değiştirmez
eksik veya yanlış bilgi dediğin hangisi acaba ? hadi diyelim oran yalış %95 abartı oldu iyice düşürelim. 1 kişinin bile ölümüne sebep olan bir şeye neden saygı duyayım? insanları kandırmaktan başka bir işe yaramayan. fayda getirmek maskesi altında insanları köleleştiren bu iğrenç düşünceye neden saygı besleyeyim ?Konunun açılma sebebi ve bahsi geçen şahıslardan biri.
Tamamen öznel ve herhangi bir dayanağa sahip olmayan, eksik veya yanlış bilgiler kullanan ve temellerini onlara dayandıran, düz bir şekilde "sevmiyorum" diyen düşünceler. Hepimizin böyle düşünceleri var ama genel olarak filmlerde, sporda, oyunlarda dile getiriyoruz ve çoğunlukla da bahsi geçen duruma safsata demiyoruz.
bkz. saygı.