Aybars Han
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,586
- İsim
- İsmi ismi.
Hayvan falan dediğin yere kadar okudum sonra ne tür bir yaratık olduğunu anladım. Ben hala kendimi detaylı araştırmadığımdan müslüman olarak tanımlarken sizin gibi ''yaratıklar'' insanları idnden soğutuyor. İlk ve son mesajımdı sana yazdığım engel atıyorum ve umrumda değilsin...(mesajı tekrar okuyum dedim hala aklım almıyor müslüman olup sapık katil olan yok mu? Gerçekten yazık, çok yazık...)Kardeşim senin aklınla aran mi var anlamadım adamın sorusuna cevaptır o dini beni bağlamaz görüş ve fikirlerimi sunarım İslam dinine dolayisiyla Allah ve peygambere itaat ten şaşmış birisi sapikligin içine düşmüştür bilmem anlatabildim mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğru söylüyorsun aşağilik demek hafif oldu şöyle diyor kuran Onlar başka değil, hayvanlar gibidirler, belki onlar yolca daha sapıklardır. Yoksa sen onların çoğunun işittiklerini, düşündüklerini mi sanıyorsun? Hayır, onlar hayvanlar gibidir, hatta onlar, yolca (hayvanlardan) daha sapıktır.) Yeterince açık ve net oldu sanırım
Ulann kuranı yarım yamalak okumuş cahil adamsın aldığın bir sonraki nefesi Allah'a seni yaratana borçlusun neyin kafasını yasiyon sen senin gibi hocalar da var böyle kuranın 1-2 ayeti üzerinden istismar etmeye çalışan ama kurana senin gibiler zerre kadar zarar veremez Allah'ın ayetleri kiyamate kadar geçerli olacaktır şüphesiz
Bu tür konularda senin dediğin tür de sözler olayı özetliyor.''Dininizi tanrıya gösterin,bana insanlığınız lazım'' Ben donanım arşivi forum gibi bi yerde ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım çok değişik yaKendine sorman gereken soruları bana sorma.
Hala çelişiyorsun
Dini beni bağlamaz diyorsun ama senin dinine inanmadığı için aşağılıyorsun.
ahlaklı olmayı bir dine bağlı olmak sanan senin gibi birisine ne anlatabilirim ki? (bu arada neden böyle yazdı bilmiyorum)
Cevap hiçbir şey
Bu son yazışım sonuçta ortak bir noktada buluşmayacağız.
Mesaj yazarken şu üslubunu düzelt.
Harika bir müslümansın(bu hakaret değil tebriktir.)
Siyasal islamcı iktidarın olduğu bir ülkede ki diyanet işlerine kuranı çarpıtacak hocaların gelmsii çok normal değil mi
Şu kıyamet artık bir kopsada biz cehennemde sonsuz işkence çekerken siz cennette yanınıza hurileri alıp keyifle bizim acı çekişimizi izleseniz