Nisa 34
Erkekler, kadınlardan üstündür, çünkü Allah onları bir çok şeylerde kadınlardan üstün etmiştir, çünkü onlar, kadınları, mallarıyla geçindirirler, doyururlar; iyi kadınlar da itaatli olurlar ve Allah, onların hakkını nasıl korumuşsa onlar da, kocaları yanlarında olmasa bile, iffetlerini korurlar. Kadınlarınızın serkeşliğinden korkunca onlara öğüt verin, onları yatakta yalnız bırakın, dövün onları. Fakat itaat ettikleri takdirde de aleyhlerine bir sebep araştırmayın, şüphe yok ki Allah çok yüce ve büyüktür.
Nisa 128
Eğer bir kadın, kocasının kötü muamelesinden veya kendisini terketmesinden korkarsa, iki taraf aralarında anlaşarak sorunlarını çözebilirler. Zira karşılıklı anlaşma, en iyi yoldur ve bencillik insan ruhunda her zaman mevcuttur. Fakat iyilik yapar, yolunuzu Allah'ın kitabıyla bulursanız biliniz ki, Allah tüm yapmakta olduklarınızdan haberi olandır.
Ortada aldatma yok sadece şüphe var kadın dikbaşlı diye
Kadına gelince dövün erkeğe gelince barış yapın çok iyiymiş yaw.
Bakara 216
Hoşlanmazsınız, size ağır gelir ama düşmanlarla savaşmak, size farz edilmiştir. Bazı şeyler vardır ki hoşlanmazsınız, fakat hayırlıdır size. Bazı şeyler de vardır, hoşlanırsınız, şerdir size. Allah bilir, siz bilmezsiniz ki.
Her şeyi yaratan her şeyi bilen yüce tanrıya bak savaşın kötü bir şey olduğunu dahi bilmiyor hatta zorla savaştırıyor.
Düşman kim? muhammedin katıldığı harekatlara bakacak olursak ezici bir çoğunluğunu muhammed başlatıyor.
Nisa 89
Onlar, sizin de kendileri gibi kafir olmanızı ve böylece de hepinizin bir olmanızı isterler, onun için Allah yolunda yurtlarından göçmedikçe onların hiçbirini dost edinmeyin. Bunu kabul etmez de yüz çevirirlerse tutun onları ve öldürün onları bulduğunuz yerde ve onlardan ne dost edinin, ne yardımcı.
Hani inanç özgürlüğü nerede hani senin dinin sana benim dinim bana nerede
Maide 33
Allah'a ve Resulüne savaş açanlarla yeryüzünde bozgunculuk etmeye koşanların cezaları, ancak öldürülmektir, yahut asılmaktır, çapraz olarak elleriyle ayaklarının kesilmesidir, yahut da bulundukları yerden sürülmeleridir. Bu, onların dünyada uğradıkları horluktur, ahiretteyse pek büyük bir azap vardır onlara.
Ben sizin dininizi inanmayacağım sonra beni zorla dininizi kabul ettirmeye çalışacaksınız ben bunun karşısında ne yapmamı bekliyorsun tabii ki de savaşacağım peki bu durumda ne oluyor
Çapraz bir şekilde ellerimin ayaklarımın kesilmesi yetmiyor bi de cehennem de işkence çektireceğim yok yaw
hani ne oldu senin dinin bana benim dinim bana ya hani işinize gelmeyince benim dinime inanamasanda saygı göster ama konu başkalarına saygı göstermek olunca yook
İslam ne barış dini ne de hoşgörü dinidir