Ashoun
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 876
my bad 900 derece imiş momo ile karıştırdım3500 4000 arası alınabilir piyasası çok yok zaten eski bir model 900 derece değil bunu bilerek al
my bad 900 derece imiş momo ile karıştırdım3500 4000 arası alınabilir piyasası çok yok zaten eski bir model 900 derece değil bunu bilerek al
hocam dfgt 18 yıl önce çıkmış bir direksiyon bunu da göz önünde bulundurarak alın alacaksanızHocam şunun ikinci el fiyatı ne olur peki?
alınmaz ffbsiz sarmaz bide ölü bölge var diyosunRampage v900 veya v902 nasıl olur peki hocam,900 derece var ama ölü bölgeleri fazla işte ne yazık ki
rezalet bir direksiyon fbb yok pedallarda hassaslık yok her tarafı plastik oyuncak gibi hissettiriyorRampage v900 veya v902 nasıl olur peki hocam,900 derece var ama ölü bölgeleri fazla işte ne yazık ki
rezalet bir direksiyon fbb yok pedallarda hassaslık yok her tarafı plastik oyuncak gibi hissettiriyor
Şimdi ne karar vereyim beyler, bı kaç ay biriktirip direkt 20k ya felan kalitelisindenmi alayım yoksa şimdi şu ucuz olanlardanmialınmaz ffbsiz sarmaz bide ölü bölge var diyosun
tabii ki para biriktir hocam . moza r5 ya da r3 ile mukayyese edilemezlerŞimdi ne karar vereyim beyler, bı kaç ay biriktirip direkt 20k ya felan kalitelisindenmi alayım yoksa şimdi şu ucuz olanlardanmi
v902 kullanip iade etmistim deneme bile .dŞimdi ne karar vereyim beyler, bı kaç ay biriktirip direkt 20k ya felan kalitelisindenmi alayım yoksa şimdi şu ucuz olanlardanmi
tabii ki para biriktir hocam . moza r5 ya da r3 ile mukayyese edilemezler
O zaman sabredeyim biraz daha,5-6 ay içinde biraz para bakımından rahata geçeyim direkt en kaliteli olanlardan alırım, yardım için teşekkürler herkesev902 kullanip iade etmistim deneme bile .d
ne hocam en mantiklisiO zaman sabredeyim biraz daha,5-6 ay içinde biraz para bakımından rahata geçeyim direkt en kaliteli olanlardan alırım, yardım için teşekkürler herkese