Direksiyon seti önerisi

herakless

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
15000
Merhaba arkadaşlar direksiyon seti almayı düşünüyorum herkes rampage i çok ezmiş fiyatı biraz düşük ama çok kötü set. Aslında alıcaktım belki hevestir diye ucuz bi şey almak istedim ama heves olsa bile direct drive çok fark eder başka oyun oynatmaz galiba sizce ne yapmalıyım

En f/p sanırım pxn v10 pro peşin fiyatına taksitle alıcam
siz neler önerirsiniz

Bütçenize göre alacağınız en iyi direksiyon V10 Pro hocam. Başka model bakmanıza gerek yok çünkü tek seçenek o :D 10 yıllık G29'a ya da yine onunla akran T300 RS gibi modellere boşuna yatırım yapmayın.

pazaramada peşin fiyatına taksit var fakat satıcı Betaplus brnim bildiğim beta oyun teknolojileri gaming.gen.tr oluyo betaplus da onların mı garanti durumu olduğunda nereye gönderirim güvenilir midir?

pazaramada peşin fiyatına taksit var fakat satıcı Betaplus brnim bildiğim beta oyun teknolojileri gaming.gen.tr oluyo betaplus da onların mı garanti durumu olduğunda nereye gönderirim güvenilir midir?
Gaming gen tr ile halledeceksin hocam güvenilir yani

BetaPlus Gaming.gen.tr'nin e-ticaret sitelerinde kullandığı isim. Beta Oyun Teknolojileri firmanın ticaret sicildeki ünvanı. Onların kendi ithalatı bu PXN direksiyonlar. Kutusunu atmadığınız sürece 2 yıl değişim garantisi var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri