Öneri Direksiyon seti önerisi

Sleyaser

80+
Reaksiyon skoru
35
Bütçe
20000
Forza 6 nın çıkmasınında yaklaşmasıyla direksiyon seti almayı düşünüyorum ets ve asetto da oynuyorum ds5 ile max 20k bütçede en mantıklı seçenek nedir

Forza 6 nın çıkmasınında yaklaşmasıyla direksiyon seti almayı düşünüyorum ets ve asetto da oynuyorum ds5 ile max 20k bütçede en mantıklı seçenek nedir
Pxn vd4 bakabilirsin hocam

ETS, forza vs chill takılıcam dersen pxn V10 pro bakabilirsin vitesi ayrı alırsın. İkinci el düşünürsen sarı sitede uyguna temiz ürün var 1-2 tane.

Hocam debriyajı da olsun istiyorum + vites
Hocam debriyaj vites boş iş. Amelelik geliyor bir süre sonra. Özellikle Forza gibi arcade bir oyunda gereksiz. Ama banane banane vitessiz oynamam ben diyorsan da PXN V10 Pro + 3D yazıcıdan yapılma vites alıp mevzuyu kapatırsınız. Ama sırf debriyaj uğruna VD4'ün malzeme kalitesinden mahrum kalırsınız.
Post automatically merged:

Vites isteyenlere bunu önerin arkadaşlar. Ben bıktım artık vites önermekten :D

Hocam debriyaj vites boş iş. Amelelik geliyor bir süre sonra. Özellikle Forza gibi arcade bir oyunda gereksiz. Ama banane banane vitessiz oynamam ben diyorsan da PXN V10 Pro + 3D yazıcıdan yapılma vites alıp mevzuyu kapatırsınız. Ama sırf debriyaj uğruna VD4'ün malzeme kalitesinden mahrum kalırsınız.

Vites isteyenlere bunu önerin arkadaşlar. Ben bıktım artık vites önermekten :D

G923 düşünüodum aslında genellikle pxn önerilio bi bakim o zaman hocam

G923 düşünüodum aslında genellikle pxn önerilio bi bakim o zaman hocam
Hocam G923 mü kaldı Allah aşkına :D 2015 yılında değiliz onların ömrü çoktan doldu. Artık onların fiyatına Direct Drive PXN'ler var.

Geri