Neler Yeni

Direksiyon Sistemi İçin Arduino

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Vites-Pedal ve direksiyon 3ünü beraber kendim yapıcam arduino ile. Fakat bu üç ayrı sistemi tek sistemde nasıl birleştirebilirim? 3ünü de ayrı joystick olarak bilgisayara bağlamak çok saçma. İç sistemlerini ve üretim kısmını biliyorum fakat elektronik kısım hakkında pek bilgim yok. Bu üç sistemi aynı kart üzerinden kurabileceğim bir arduino var mı? Yoksa nasıl yaparım?

gtr34

80+
Bilgisayara klavye mouse olarak tanıtabileceğin birkaç arduino modeli var. Bunların herhangi birisi ile dediğini yapabilirsin. Nasıl yaparıma gelirsek arduino bilgin elektronik bilgin olması gerek.

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop
Vites-Pedal ve direksiyon 3ünü beraber kendim yapıcam arduino ile. Fakat bu üç ayrı sistemi tek sistemde nasıl birleştirebilirim? 3ünü de ayrı joystick olarak bilgisayara bağlamak çok saçma. İç sistemlerini ve üretim kısmını biliyorum fakat elektronik kısım hakkında pek bilgim yok. Bu üç sistemi aynı kart üzerinden kurabileceğim bir arduino var mı? Yoksa nasıl yaparım?
Tek sistemde birleştirmek zor Bir adam vardı adını unuttum o arkadaşın kullandıklarından kullanabilirsin kendisi yapmıştı adı hala aklıma gelmedi

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

fatihdrk66

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Fatih Durak
arduino leonardo kullanabilirsin

• Beğen

fatihdrk66

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Fatih Durak
  • Muhteşem

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Evet ben yaptım ancak kodlamayi beceremedim ve kablolar sürekli koltuğundan dolayi bıraktım G27 aldım.
Direksiyon-vites-gaz üçünü de slotlara bağlantı yaparak eklersem 3ünü tek joystick olarak mı algılayacak yani?

• Beğen

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

fatihdrk66

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Fatih Durak
  • Beğen

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Hazır yazılımları varmış, ben de kodlamadan pek anlamıyorum.
Ben o hazır yazilimlarida halledemedim işte. Bur gün oluyor 2. Gün bozuk diğer gün doğru

• Beğen
Top Bottom