Hocam ben saçımı düğüm yapıp koparıyordum oynarken zamanla geçti bende özel bir şey yaptığımı hatırlamıyorumÖzellikle saçla oynama tikimi yenmem lazım, çünkü babama göre saçımla oynadığım için insanlar beni dışlar, deli sanarlarmış. Ne zaman saçımla oynasam kolumu tutup indiriyor, sinir ediyor.
Ne gerek var kendiliğinden geçiyor coğu zaman bendede lenf bezlerimle oynama alışkanlığım vardı liseye geçiş yaptığım yaz bir anda geçti 1 2 sene sürdü benimkiİlaç kullanabilirsin
sen arkadaşın avukatı mısınNe gerek var kendiliğinden geçiyor coğu zaman bendede lenf bezlerimle oynama alışkanlığım vardı liseye geçiş yaptığım yaz bir anda geçti 1 2 sene sürdü benimki
Hayır değilim sedece fikrimi söyledim sende abartmışsınsen arkadaşın avukatı mısın
diş gıcırdatma bendede var biraz günlük yaşantıda yaptıkların işte stresslenme gibi olayların sonucunda yada genetik olarak oluyor diş doktoru çene botoksu yaptırman gerekli ama tavsiye etmem çok sıkmıyorsan.Özellikle saçla oynama tikimi yenmem lazım, çünkü babama göre saçımla oynadığım için insanlar beni dışlar, deli sanarlarmış. Ne zaman saçımla oynasam kolumu tutup indiriyor, sinir ediyor.
kişiye özel yardım yapmıyorsun burada forumdaki üyelere yapıyorsun ki bu da demek ki forumdaki tüm üyeler sana cevap verip senin dediğinin yanlış olduğunu söyleyebilir kardeşim.sen arkadaşın avukatı mısın
aslında babanın kolunu tutup indirmesi tikini bırakmana yardımcı olabilir rahatsız ettiği için tekrar yapmamaya iter seni bu ve diş gıcırdatmasını boş kalıp biryere kilitlendiğinde yapıyorsundur diye düşünüyorum dümenden bir şeylerle meşgul olmaya çalışabilirsin kendine hatırlatma yapabilirsin alarm falan kurup farkında olmadan yaptığın için farkına varırsan yapmazsın diye düşünüyorumÖzellikle saçla oynama tikimi yenmem lazım, çünkü babama göre saçımla oynadığım için insanlar beni dışlar, deli sanarlarmış. Ne zaman saçımla oynasam kolumu tutup indiriyor, sinir ediyor.