Neler Yeni

Diş gıcırdatma ve saçla oynama tiklerimi nasıl yenerim?

Lumi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Lumi
Özellikle saçla oynama tikimi yenmem lazım, çünkü babama göre saçımla oynadığım için insanlar beni dışlar, deli sanarlarmış. Ne zaman saçımla oynasam kolumu tutup indiriyor, sinir ediyor.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Eray Fındık
Özellikle saçla oynama tikimi yenmem lazım, çünkü babama göre saçımla oynadığım için insanlar beni dışlar, deli sanarlarmış. Ne zaman saçımla oynasam kolumu tutup indiriyor, sinir ediyor.
Hocam ben saçımı düğüm yapıp koparıyordum oynarken zamanla geçti bende özel bir şey yaptığımı hatırlamıyorum

Lumi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Lumi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Tekin Ayber
Alışkanlıklar gerçekten zordur ama önlem alınmaz ise kendi kendine geçmez diye biliyorum, ya kel olursun oynayacak saç kalmz ya da dişlerin dökülür farklı bir takıntıya sebep ararsın ve bulursun....

• Beğen
Reaksiyonlar: Lumi

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Ege
İlaç kullanabilirsin

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Ege
Ne gerek var kendiliğinden geçiyor coğu zaman bendede lenf bezlerimle oynama alışkanlığım vardı liseye geçiş yaptığım yaz bir anda geçti 1 2 sene sürdü benimki
sen arkadaşın avukatı mısın

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Tuğra
diş gıcırdatma bendede var biraz günlük yaşantıda yaptıkların işte stresslenme gibi olayların sonucunda yada genetik olarak oluyor diş doktoru çene botoksu yaptırman gerekli ama tavsiye etmem çok sıkmıyorsan.

saçla oynama tikinide kafana bere tarzı bir şey tak zamanla azalacaktır

• Beğen
Reaksiyonlar: Lumi

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Mert ash
sen arkadaşın avukatı mısın
kişiye özel yardım yapmıyorsun burada forumdaki üyelere yapıyorsun ki bu da demek ki forumdaki tüm üyeler sana cevap verip senin dediğinin yanlış olduğunu söyleyebilir kardeşim.
bir teşhis koyulmuş olsa doktoru zaten ilaç önerir ufak bir tik için kendi başına ilaç kullanamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

aslında babanın kolunu tutup indirmesi tikini bırakmana yardımcı olabilir rahatsız ettiği için tekrar yapmamaya iter seni bu ve diş gıcırdatmasını boş kalıp biryere kilitlendiğinde yapıyorsundur diye düşünüyorum dümenden bir şeylerle meşgul olmaya çalışabilirsin kendine hatırlatma yapabilirsin alarm falan kurup farkında olmadan yaptığın için farkına varırsan yapmazsın diye düşünüyorum

Top Bottom