merhablar güzel bir diş macunu arıyorum şuan geçiçi olarak signal çürüklere karşı aldım ama pek iyi değil sigara alkol şeker kullanmıyorum sadece köpek dişleri sarı biraz onun haricinde iyi önerilerinizi bekliyorum günde 3 kere fırçalayan birisiyim
merhablar güzel bir diş macunu arıyorum şuan geçiçi olarak signal çürüklere karşı aldım ama pek iyi değil sigara alkol şeker kullanmıyorum sadece köpek dişleri sarı biraz onun haricinde iyi önerilerinizi bekliyorum günde 3 kere fırçalayan birisiyim
hocam her yemekten sonra fırçalıyorum fırçalamsam iyi hissetmiyorumGünde üç kere fırçalamak pek mantıklı değil. Günde iki kere ve güzel fırçalamak önerilen. Diş macunu olarak oral-b ve sensodyene.
model olarakGünde üç kere fırçalamak pek mantıklı değil. Günde iki kere ve güzel fırçalamak önerilen. Diş macunu olarak oral-b ve sensodyene.
model olarak çoğu diş macunu aynıdır. Beyazlatma falan fasa fiso. Hassasiyet için üretilen diş macunları farklı sadece. Kendini rahat hissetmiyorsan diyecek bir şey yok ama fazla diş fırçalamak diş minesini inceltebiliyor.hocam her yemekten sonra fırçalıyorum fırçalamsam iyi hissetmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
model olarak
şu nasıldırmodel olarak çoğu diş macunu aynıdır. Beyazlatma falan fasa fiso. Hassasiyet için üretilen diş macunları farklı sadece. Kendini rahat hissetmiyorsan diyecek bir şey yok ama fazla diş fırçalamak diş minesini inceltebiliyor.
Yani nasıldır falan demeyeceğim zaten çoğu aynı sensodyne ve oral-b'den al geç işte
hahahahaDilan Polat Rise & Shine Diş Macunu
hocam memnunmusun
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C5XVCD8P
ben bunları kullaniyorum markaya bakip kendine uygunu olanı seçmek istersen bir kaç çeşit var
evethocam memnunmusun