Diş Macunu Önerisiii

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
430
merhablar güzel bir diş macunu arıyorum şuan geçiçi olarak signal çürüklere karşı aldım ama pek iyi değil sigara alkol şeker kullanmıyorum sadece köpek dişleri sarı biraz onun haricinde iyi önerilerinizi bekliyorum günde 3 kere fırçalayan birisiyim

Günde üç kere fırçalamak pek mantıklı değil. Günde iki kere ve güzel fırçalamak önerilen. Diş macunu olarak oral-b ve sensodyene.

Günde üç kere fırçalamak pek mantıklı değil. Günde iki kere ve güzel fırçalamak önerilen. Diş macunu olarak oral-b ve sensodyene.
hocam her yemekten sonra fırçalıyorum fırçalamsam iyi hissetmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

model olarak

hocam her yemekten sonra fırçalıyorum fırçalamsam iyi hissetmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

model olarak
model olarak çoğu diş macunu aynıdır. Beyazlatma falan fasa fiso. Hassasiyet için üretilen diş macunları farklı sadece. Kendini rahat hissetmiyorsan diyecek bir şey yok ama fazla diş fırçalamak diş minesini inceltebiliyor.

1733421211609.png

model olarak çoğu diş macunu aynıdır. Beyazlatma falan fasa fiso. Hassasiyet için üretilen diş macunları farklı sadece. Kendini rahat hissetmiyorsan diyecek bir şey yok ama fazla diş fırçalamak diş minesini inceltebiliyor.
şu nasıldır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,428
Üyeler
187,675
Son üye
v1envlr
Geri