Neler Yeni

Diş teli 18 yaş altına ücretsiz mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
muammer kaplan
Arkadaşlar merhaba, dişteki taktıracagim gibi görünüyor. Üst ön 2 dişimin arası çok olmasa da az bir şey açık. Çok rahatsız olmuyorum ama ileride çene yapımın büyümesiyle birlikte büyüyeceğinden korkuyorum. Dediğim gibi sadece üst ön dişler, sizce tutar altı üstü kaç TL olur?

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Öncelikle ücretsiz değil. Ben 11 ay önce başladım 9-10 bin civarında tutmuştu şuan ne kadar bilmiyorum.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,895
İsim
.
Arkadaşlar merhaba, dişteki taktıracagim gibi görünüyor. Üst ön 2 dişimin arası çok olmasa da az bir şey açık. Çok rahatsız olmuyorum ama ileride çene yapımın büyümesiyle birlikte büyüyeceğinden korkuyorum. Dediğim gibi sadece üst ön dişler, sizce tutar altı üstü kaç TL olur?
hayır tabii ki ben 5 sene önce 6K ya yaptırdım şimdi uçtu tabii ki

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Türkiye'de ne bedeva olmuş ki o bedava olsun.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Hayır ücretsiz değil. Önceden ucuzdu ama şimdi değil. Ve durumuna göre uzun sürüyor genellikle. Eğer yaşın 16 18 aralarındaysa yaptır (yani süt dişleri tamamen dökülmüş olarak)

Ortodontist hekime giderek detaylı bilgileri alabilirsiniz.

Rulep

80+ Gold
Arkadaşım üste ve alta diş teli takıldı 9k almışlar (2021 son aylarında)

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
muammer kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır ücretsiz değil. Önceden ucuzdu ama şimdi değil. Ve durumuna göre uzun sürüyor genellikle. Eğer yaşın 16 18 aralarındaysa yaptır (yani süt dişleri tamamen dökülmüş olarak)

Ortodontist hekime giderek detaylı bilgileri alabilirsiniz.
Yok hocam 14 yaşındayım henüz. Bir kaç arkadaş da dedi 16 yaşına kadar bekle çene yapın oturunca taktir diye, öyle yapacağım yüksek ihtimal.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle ücretsiz değil. Ben 11 ay önce başladım 9-10 bin civarında tutmuştu şuan ne kadar bilmiyorum.
Anladım, 18 yaş altı ücretsiz diyorlardı da, sadece tedavi parası ücretsiz galiba. Malzeme fiyatları aliniyormus.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Devlet hastanesinde yaptırırsan yarısını devlet karşılıyor. 10k'yı bulur tahminim
Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB)'nin belirlediği 2022 yılı ortodontik tedavi taban fiyatlarına göre, Çift çene diş teli tedavileri 7500 TL ile 12.500 TL aralığında, tek çeneye uygulanan tedaviler ise 4000 TL ile 6000 TL aralığında değişmektedir.

Eğer gerçekten bu kurallara uyuyorsa 4k ile 6k arası değişiyor. Üst ön 2 diş arası dediği için belki tam takmazlar üst tarafı.

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Buğra
öncelikle ücretsiz değil ve yaptıracaksan özelde yaptır ben 2020 mart başında taktırdım sadece alt dişlere 6k tuttu tabi bu değişir heryerde ha bu arada eğer dişlerin çok ayrık değilse estetik dolgu yapılabilir doktorun karar vermesi lazım benim de üst dişlerim biraz ayrık ama oraya tel gerek duyulmadı estetik dolgu olacak oraya

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
2019 kasım ayında taktırdım 6kya
hala devam ediyor muhtemelen haziranda çıkacak.
bir şey soracamğım dişlerimi üst üste getirdiğimde dişlerim havada oluyor yani birbirine değmiyor
nasıl örnek veriyim ünlülerin gülümsemesi gibi değil.
bu düzeltilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
muammer kaplan
öncelikle ücretsiz değil ve yaptıracaksan özelde yaptır ben 2020 mart başında taktırdım sadece alt dişlere 6k tuttu tabi bu değişir heryerde ha bu arada eğer dişlerin çok ayrık değilse estetik dolgu yapılabilir doktorun karar vermesi lazım benim de üst dişlerim biraz ayrık ama oraya tel gerek duyulmadı estetik dolgu olacak oraya
Teşekkürler

Top Bottom