Hayır.Arkadaşlar diş teli taktırmayı düşünüyorum. Ama benim alt çenem geride diş teli takınca çenem düzelir mi öne gelir mi yani bilen biri yazarsa sevinirim![]()
Arkadaşlar diş teli taktırmayı düşünüyorum. Ama benim alt çenem geride diş teli takınca çenem düzelir mi öne gelir mi yani bilen biri yazarsa sevinirim![]()
Sanmam
Düzeltir kardeşim ortodonti tedavisini araştır. Sadece dişini değil çeneni, ağız yapını ve konuşmanı düzeltir.Hayır.
Kardeşim diş teli düzeltmez tedavisi var ama arkadaşın soruş şekline göre cevap verdik.Düzeltir kardeşim ortodonti tedavisini araştır. Sadece dişini değil çeneni, ağız yapını ve konuşmanı düzeltir.
Kardeşimde taktırdı 1 senedir takıyor düzelme yok ama tedavisi var.Evet düzelir. Abiminde çenesi öyleydi, 2 yılda düzeldi.
eğr çene gnişletme vs işlemler yapılırsa olabilirArkadaşlar diş teli taktırmayı düşünüyorum. Ama benim alt çenem geride diş teli takınca çenem düzelir mi öne gelir mi yani bilen biri yazarsa sevinirim![]()
Hayır zamanla büyüdükçe damak yapısı oturduğu için belki düzelir ama kesin çaresi estetik.Arkadaşlar diş teli taktırmayı düşünüyorum. Ama benim alt çenem geride diş teli takınca çenem düzelir mi öne gelir mi yani bilen biri yazarsa sevinirim![]()
14kaç yaşındasın?
ben 11 yaşında tedaviye başladım 15 yaşımda bitti gayet iyi sonuç aldım ama büyümem devam ettiği için eski haline dönüyor yavaş yavaş büyümen bitince tedaviye başla benden tavsiye.