gariban1ogrenci
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Dişim baya yamuk yumuk devlet 18 yaş altı kişilere indirim yapıyormuş bu süreç nasıl işliyor bir bilgisi olan var mı? Veya nasıl taktırabilirim
devlete ait kurumlarda diş teli taktırmak istiyosan ömrünü adaman lazımDişim baya yamuk yumuk devlet 18 yaş altı kişilere indirim yapıyormuş bu süreç nasıl işliyor bir bilgisi olan var mı? Veya nasıl taktırabilirim
parayı veriyosun takıyolar dişerinin yamukluğuna göre süre uzuyor. çene geriliği falan varsa farklı şeyler takıyolar eğer sadece dişler yamuksa ayda 1 diş tellerini sıktırmaya gidiyosun. ilk taktırdığında o kadar çok ağrıyo ki cips bile kıramıyosun sonra alışıyosun hiç acımıyo ama sıktıdıktan sonra 3 gün acıyo sonra geçiyoDişim baya yamuk yumuk devlet 18 yaş altı kişilere indirim yapıyormuş bu süreç nasıl işliyor bir bilgisi olan var mı? Veya nasıl taktırabilirim
Yani normal bir şekilde devletten sıra mı almalıyım randevuparayı veriyosun takıyolar dişerinin yamukluğuna göre süre uzuyor. çene geriliği falan varsa farklı şeyler takıyolar eğer sadece dişler yamuksa ayda 1 diş tellerini sıktırmaya gidiyosun. ilk taktırdığında o kadar çok ağrıyo ki cips bile kıramıyosun sonra alışıyosun hiç acımıyo ama sıktıdıktan sonra 3 gün acıyo sonra geçiyo
Bı ihtimal takabilirlermi peki bı ihtimaldevlet taktıkları falan yok özelde 30-50 civarı ki değmen kullananan biri olarak söylüyorum
parayı veriyosun takıyolar dişerinin yamukluğuna göre süre uzuyor. çene geriliği falan varsa farklı şeyler takıyolar eğer sadece dişler yamuksa ayda 1 diş tellerini sıktırmaya gidiyosun. ilk taktırdığında o kadar çok ağrıyo ki cips bile kıramıyosun sonra alışıyosun hiç acımıyo ama sıktıdıktan sonra 3 gün acıyo sonra geçiyo
şuraya yaşadıgım güzel bi anı bırkaıyorum cinsellige girer mi bilmem amaDişim baya yamuk yumuk devlet 18 yaş altı kişilere indirim yapıyormuş bu süreç nasıl işliyor bir bilgisi olan var mı? Veya nasıl taktırabilirim
Param yok napimhiç mi devleteki doktorlar söylemedi mi size ? devletin diş hastenleri ögrenciler için denek alanı bizim üzerimiz de. gidin özelde 6 yıl çalışmış doktorlardan muaene alın
şuraya yaşadıgım güzel bi anı bırkaıyorum cinsellige girer mi bilmem amaözel hastanedeki diş doktoru sürekli gögüslerini bana açmıştı kafayı yemiştim bakmamak için abi çok zordu beyler tatlı çocuk olursanız bazı hanımefendiler böyle güzel şeyler yapabilıyor
![]()
![]()
![]()
![]()
Profildeki senmisin çok yakislimissinhiç mi devleteki doktorlar söylemedi mi size ? devletin diş hastenleri ögrenciler için denek alanı bizim üzerimiz de. gidin özelde 6 yıl çalışmış doktorlardan muaene alın
şuraya yaşadıgım güzel bi anı bırkaıyorum cinsellige girer mi bilmem amaözel hastanedeki diş doktoru sürekli gögüslerini bana açmıştı kafayı yemiştim bakmamak için abi çok zordu beyler tatlı çocuk olursanız bazı hanımefendiler böyle güzel şeyler yapabilıyor
![]()
![]()
![]()
![]()
Acısında değilim ben sadece parasındayım 10k altı vermem imkansız gibi bir şey malesefDevlette taktırman çok zor. Ben de denemiştim ama olmadı. Özelde yaptıracaksın. Bu arada tel takıldıktan sonra ilk 1-2 hafta baya bir ağrı yapıyor. Bir şey ısıramıyorsun. Hem para verip hem acı çekiyorsun ama bence değer gibi.
Para kısmına gelirsek özelde 1000-2000$ arası değişiyor.Profildeki senmisin çok yakislimissin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Acısında değilim ben sadece parasındayım 10k altı vermem imkansız gibi bir şey malesef
İmkansız memur oğluyum zaten tek maaşla imkansız bir şey hayal olduPara kısmına gelirsek özelde 1000-2000$ arası değişiyor.
Biz hepsini tek seferde vermemiştik. Geçen sene 30k ya yaptık. İlk ödemeyi 10k ödemiştik. Sonraki ödemeleri 3k ödedik.İmkansız memur oğluyum zaten tek maaşla imkansız bir şey hayal oldu
Peki teşekkürler yinede tekrar sormak istiyorum devletten ufacık bile olsa şansım varmı yaptırmak içinBiz hepsini tek seferde vermemiştik. Geçen sene 30k ya yaptık. İlk ödemeyi 10k ödemiştik. Sonraki ödemeleri 3k ödedik.