Neler Yeni

Diş teli sonrası plaklar ne kadar süre takılır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar bugün diş telim çıktı hoca plam ölçüsü flan aldı bu plaklari sabah akşam mi takicam ve kaç ay sürecek yani nasıl yemek yiyeceğim dışarıda vs.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Tuğra
Arkadaşlar bugün diş telim çıktı hoca plam ölçüsü flan aldı bu plaklari sabah akşam mi takicam ve kaç ay sürecek yani nasıl yemek yiyeceğim dışarıda vs.
6 ay kadar sürüyor. Doktor sana plak kabı veriyor onla geziyorsun yemek yiceğin zaman çıkarcaksın sonra yemeklerle işin bitince geri tak bukawdar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dişinin arkasına tel taktılarmı kalıcı olarak

ve plağa ilk ay dikkat et dişlerin oynak oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6 ay kadar sürüyor. Doktor sana plak kabı veriyor onla geziyorsun yemek yiceğin zaman çıkarcaksın sonra yemeklerle işin bitince geri tak bukawdar.

dişinin arkasına tel taktılarmı kalıcı olarak

ve plağa ilk ay dikkat et dişlerin oynak oluyor
Hocam takicaklarmi bilmiyorum da o tel sonsuza kadar takılı mı kalıcak ölene kadar

Birinci yazdığınız varya bide okulda flan tak çıkar sıkıntı hocam 6 ay okulda yemek yemicez artık yapcak bişey yok

Sonuncusuna da gelirsek nasıl dikkat etmeliyim anlamdım ne yapmam gerek yan olarak

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Tuğra
Hocam takicaklarmi bilmiyorum da o tel sonsuza kadar takılı mı kalıcak ölene kadar

Birinci yazdığınız varya bide okulda flan tak çıkar sıkıntı hocam 6 ay okulda yemek yemicez artık yapcak bişey yok

Sonuncusuna da gelirsek nasıl dikkat etmeliyim anlamdım ne yapmam gerek yan olarak
O tel sonsuza kadar kalması iyi çünkü dişini sabit tutuyor ve hissetmiyorsun

plak kabını yanında taşı bir şey olmaz çıkarır yemeğş yersin

ilk aylar ön dişle çok ısırmamaya çalış ısırabilirsin sorun yok ama sert olursa ve sürekli olursa dişleri zamanla bozabilir.

Clayz

80+ Silver
diş telınden sonra plak takmak zorunlumu bırde bunlar cok bellı oluyomu?

ilk aylar ön dişle çok ısırmamaya çalış ısırabilirsin sorun yok ama sert olursa ve sürekli olursa dişleri zamanla bozabilir.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Tuğra
diş telınden sonra plak takmak zorunlumu bırde bunlar cok bellı oluyomu?
hiç belli olmuyor dişlerin bu duruma alışması için belli bir süre takmak zorunlu

şuan takıyorum ben

Clayz

80+ Silver
hiç belli olmuyor dişlerin bu duruma alışması için belli bir süre takmak zorunlu

şuan takıyorum ben
anladım cok bellı oluyomu pekı yoksa baya saydammı

Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

şuan takıyorum ben
Bir süre derken size ne kadar süre verdiler

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Tuğra
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Paşadöner

Hocam birde herhangi olumsuz bir durumda dişler eski haline geliyor demi daha kötü olmaz demi

sen söylemezsen karşıdaki o plağı göremez

6 ay süre verdiler bence 2-3 ay da yeterde doktorlar işte garantiye alıyor. bi süre sonra sadece gece yatarken takın diyorlar
Tel ömürlük kalıyor ama demi

Clayz

80+ Silver
sen söylemezsen karşıdaki o plağı göremez

6 ay süre verdiler bence 2-3 ay da yeterde doktorlar işte garantiye alıyor. bi süre sonra sadece gece yatarken takın diyorlar
hocam bırde son olarak plak ucret aralıgı ne kadar oluyo webde cok ucuk rakkamlar var

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Tuğra
Hocam birde herhangi olumsuz bir durumda dişler eski haline geliyor demi daha kötü olmaz demi

dişler yeni yerine alışırsa sorun çıkmaz

hocam bırde son olarak plak ucret aralıgı ne kadar oluyo webde cok ucuk rakkamlar var
ben 2 yıl önce yaptırdım ozamanlar 20K para verdim şimdi 60k dan aşagı değildir sanırım

tel ömürlük kalıyorda ne hissediyorsun ne görüyorsun he bide o teli her doktor yapmaz yapması daha iyidir

tabi fiyat konusu senin ağzının durumunada bağlı kesin bir şey söyleyemem

Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Paşadöner
dişler yeni yerine alışırsa sorun çıkmaz

ben 2 yıl önce yaptırdım ozamanlar 20K para verdim şimdi 60k dan aşagı değildir sanırım

tel ömürlük kalıyorda ne hissediyorsun ne görüyorsun he bide o teli her doktor yapmaz yapması daha iyidir
Valla devlette oluyorum ben böyle devam etcez devlet gerçekten berbat etmediğim azar kalmadı sbaahtan beri

Top Bottom