Neler Yeni

Diş Teli Takanlar/Takmışlar Bakabilir Mi?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Her şeyi içersin, yersin. Ben 3 yıla yakın taktım. İlk 1-2 hafta yemek yiyemedim neredeyse ağprısından ve alışamamaktan, yani tam ağrı denmez yerken bir ağrı oluyordu. Cidden yemek yemek çok zor oluyordu özellikle de sert şeyler. Fakat 2 hafta sonrasında sürekli kola da içtim sakız da çiğnedim hiçbir sorun olmadı. Takılırken de ilginçtir kardeşim var benim aynı anda taktırmıştık ikimiz de o ana dair bir şey hatırlamamıştık takıldıktan sonra, sanki bayılmıştık ve bittiğinde geri uyanmış gibiydik. Bir tek bana olsa anlarım da kardeşim de aynı şeyleri söyleyince çok şaşırmıştım ki annem babam yanımdaydı yani adamlar bir şey yapmış da olamazlar :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Ben taktırdım.

Yemek yemek basit, çukulata falan yerken eriyince accık sıkıntı oluyor ama onun dışında çoğu şeyi yiyebilirsin.
Bende taktırcam birde aşırı pahalı 2060s-2070s li sistem fiyatına diş teli yaptırsam her baktığımda ağlarım la

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Merhabalar. Cuma günü diş teli takılacak :) Takan veya takmış olan varsa takma esnasını, yemeklerde zorluk çekti mi, ne gibi şeyler yiyemedi, acıdı mı gibi bilgileri söyleyebilir mi? :)
ilk bi hafta çiğnenecek yemekleri unut :D sadece çorba içebiliyorsun sonra hafif hafif azalıyor 3.haftanın sonuna doğru artık döner vs bu tarz şeyler zorlanmadan yersin :D

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
b
Bende taktırcam birde aşırı pahalı 2060s-2070s li sistem fiyatına diş teli yaptırsam her baktığımda ağlarım la
bende ama taktırmak istiyorum ya dişlerim harbiden çok kötü okulda falan ağzımı açarak gülemiyorum ama aslında gülüyorum çok komik olan şeylere

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
b

bende ama taktırmak istiyorum ya dişlerim harbiden çok kötü okulda falan ağzımı açarak gülemiyorum ama aslında gülüyorum çok komik olan şeylere
Ben birde 6 ay filan çene üstü apartı takıcam ondan sonra 1-2 yıl diş teli gözlük var birde diş teli salonada gidicem kısaca çok tuhaf biri olucam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,138
Üyeler
161,667
Son üye
ownerplus
Top Bottom