Neler Yeni

Diş ve Yüz Bakımı Hk

querencia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
klest
kendimi bildim bileli yüzüm ve dişim hep kötüydü. yüzüm yaglıydı siyah nokta falan neyse. dişlerimde yamukluk yoktu ama 2 günde 1 fırçalamama rağmen yinede memnun değildim. biliyorum 2 günde 1 az tabi. siz nasıl kendinize bakıyosunuz acaba. sorun bende mi. yeni doğmuş bebeğe öğretir gibi nasıl, ne ile, ne kadar ,niye yaptığınızı anlatırmısınız. sadece temiz yüz ve diş istiyorum.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Ahmet
diş bakımı olarak günde 3 kere dişlerimi fırçalıyorum, diş macunu olarak opalescence markasını kullanıyorum gayet memnunum. yüz temizliği olarak beslenmeme dikkat ediyorum yağlı yemekten kaçınıyorum .

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
diş bakımı olarak günde 3 kere dişlerimi fırçalıyorum, diş macunu olarak opalescence markasını kullanıyorum gayet memnunum. yüz temizliği olarak beslenmeme dikkat ediyorum yağlı yemekten kaçınıyorum .
halk arasında osbirde çok sivilce yapıyor deniyor ama :D bilmiyorum doğruluğunu .d

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Doğukan
diş zaten genelde genetik bazı insanlar var 0 fırçalama ile inci gibi dişlere sahipler şu an yapman gereken herhangi bi postür bozukluğu varsa tedavi olup düzenli fırçalamak

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
1 kere dişçiye git beyazlattır ve diğer bakımlarını yap sonra her gün fırçalarsın inci gibi olur.
aşırı kötü varsa zaten implnat önerir.
özele git devletle uğraşma bir yerde 1 ay para biriktirsen çok çok fazla şey yaptırır hepsini çözersin
şuan fiyatları bilmiyorum ama 1.5 sene önce 20 bin TL ye bir düzine dolgu beyazlatma implant ve kaplama yaptırtmıştım
hatta izmirdeysen sana işinin ehli bir özel klinik önerebilirim

querencia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
klest
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
halk arasında osbirde çok sivilce yapıyor deniyor ama :D bilmiyorum doğruluğunu .d
kesinliğini bilmem ama eger dogruysa, sivilce nedenim anlasıldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bazi kisiler epifiz bezi cart curt diyor siz ne dusunuyorsunuz macunun hormonlara etkisi hakkında

1 kere dişçiye git beyazlattır ve diğer bakımlarını yap sonra her gün fırçalarsın inci gibi olur.
aşırı kötü varsa zaten implnat önerir.
özele git devletle uğraşma bir yerde 1 ay para biriktirsen çok çok fazla şey yaptırır hepsini çözersin
şuan fiyatları bilmiyorum ama 1.5 sene önce 20 bin TL ye bir düzine dolgu beyazlatma implant ve kaplama yaptırtmıştım
hatta izmirdeysen sana işinin ehli bir özel klinik önerebilirim
sadece sarılık var, bitane de diş yamuklugum var ama rahatsız etmiyor şuanlık. büyürken sürekli dil atmaktan yamuk bitti herhalde

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
kesinliğini bilmem ama eger dogruysa, sivilce nedenim anlasıldı.

hocam bazi kisiler epifiz bezi cart curt diyor siz ne dusunuyorsunuz macunun hormonlara etkisi hakkında

sadece sarılık var, bitane de diş yamuklugum var ama rahatsız etmiyor şuanlık. büyürken sürekli dil atmaktan yamuk bitti herhalde
alkol veya sigara kullanıyor musun spor yapar mısın günlük hayatın özel olmayacak şekilde anlatır mısın

diş teli veya daha kolayıylka çözülür sıkma canını basit bir şey 1 tane diyorsun bide
20 lik dişlerini çektirdin mi baskı yaparlar çenede ben 4 ünü çektirdim resmen rahatladım
baskıda zamanla yamukluk yapar

querencia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
klest
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alkol veya sigara kullanıyor musun spor yapar mısın günlük hayatın özel olmayacak şekilde anlatır mısın

diş teli veya daha kolayıylka çözülür sıkma canını basit bir şey 1 tane diyorsun bide
20 lik dişlerini çektirdin mi baskı yaparlar çenede ben 4 ünü çektirdim resmen rahatladım
sigara alkol yok ama pasif iciciyim duyuyorum illa. insaat iscisiyim, boya da yapıyorum(içindeki maddeler yapıyor olabilir) biraz sık 31 cekerim, hergun ise gitmedigim icin 4 (nadir 5 ) gunde bi banyo yaparim. her sabah yikamaya calisirim ama bazen aksatırım tabi. sabun kullanmamaya calisiyorum. kimyasal sonucta. bide 18 yasinda ergenim. hamur işi ve cips kola yerim ama yagli yemekler yemiyorum pek. bide deri yolma takintim var. eger bu konuda biraz bilgiliyseniz bazi sorularim var sormak isterim dmden.

hocam dislerimin sadece sariligini sevmiyorum da sivilceler artık canıma tak etti delirmek uzereyim tüm devlet doktorlari test falan etmeden direkt sivex yazıp geciyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
insaat iscisiyim, boya da yapıyorum(içindeki maddeler yapıyor olabilir) biraz sık 31 cekerim, hergun ise gitmedigim icin 4 (nadir 5 ) gunde bi banyo yaparim. her sabah yikamaya calisirim ama bazen aksatırım tabi. sabun kullanmamaya calisiyorum. kimyasal sonucta. bide 18 yasinda ergenim. hamur işi ve cips kola yerim ama yagli yemekler yemiyorum pek. bide deri yolma takintim var. eger bu konuda biraz bilgiliyseniz bazi sorularim var sormak isterim dmden.
cips kolayı bırak hamur işini azalt çok kola istersen haftada 1 2 barda iç ama cips hiç yeme bari zaten resmen petrol gibi bişe çakmakla deneyebilirsin
her gün yıkan sabun önemli değil kaliteli türk sabunu kullan veya killi sabunlardan saçına kullanma tabi.
sabun iyi bir şey gerçekten iyi sabun insanı gençleştirir. ben sakal traşımı dove sabun ile yapıyorum mesela .d
kendine rutin oluştur hayatın bir düzene girsin
uyku saatlerin aynı olsun lamba kapalı yat. mesela her gün 12 de herşeyi bırakıp uyu.
ilaç kullanma o ilaçlar insanı hasta yapıyor zamanla kardeşim çok yüz ilacı kullanırdı şimdi bağırsak sorunu var.
herşeyin çözümü doğada sende çözümü doğada bulacaksın senede 2 3 defa kaplıcayada git mesela

sabunun bana göre tek eksi noktası daha erken terleyip kokmaya başlarsın ama 2 günde 1 yıkanırsan o sorun asla olmaz mesela.
sabun faaydalıdır. kaliteli sabun.

querencia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
klest
cips kolayı bırak hamur işini azalt çok kola istersen haftada 1 2 barda iç ama cips hiç yeme bari zaten resmen petrol gibi bişe çakmakla deneyebilirsin
her gün yıkan sabun önemli değil kaliteli türk sabunu kullan veya killi sabunlardan saçına kullanma tabi.
sabun iyi bir şey gerçekten iyi sabun insanı gençleştirir. ben sakal traşımı dove sabun ile yapıyorum mesela .d
uyku saatlerin aynı olsun lamba kapalı yat. mesela her gün 12 de herşeyi bırakıp uyu.
cips kolayi artik 2 3 ayda bir alirsam aliyorum. hamur isini azaltmaya calisiyorum. kola icmiyorum da meyve suyu iciyorum. uyku duzeni de yapiyor olabilir hocam. ergenlik ve bazi olaylardan dolayi, ergenler gibi overthink broo yaa degilde harbiden dusunmekten uyuyamiyorum. sinir stres tetikliyor sivilceleri falan bilmiyorum. uyku duzenim berbat. hem yakinda ise giricem belki biraz daha hem yikanma hem uyku saatim duzelmis olur. eyw kralsin

ilaç kullanma o ilaçlar insanı hasta yapıyor zamanla kardeşim çok yüz ilacı kullanırdı şimdi bağırsak sorunu var.
herşeyin çözümü doğada sende çözümü doğada bulacaksın senede 2 3 defa kaplıcayada git mesela

sabunun bana göre tek eksi noktası daha erken terleyip kokmaya başlarsın ama 2 günde 1 yıkanırsan o sorun asla olmaz mesela.
sabun faaydalıdır. kaliteli sabun.
evet roactune midir nedir onu istiyordum da sonra tamam bu sivilce işi zor ama karacigeri bobregi bitiriyor aw dedim vazgectim. bu arada gunde bi kere kükürt sürüyorum eczacı da forumdan bi arkadas da onerdi. 2 ye cikarsam sorun olurmu veya kullanmamalimiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
evet roactune midir nedir onu istiyordum da sonra tamam bu sivilce işi zor ama karacigeri bobregi bitiriyor aw dedim vazgectim. bu arada gunde bi kere kükürt sürüyorum eczacı da forumdan bi arkadas da onerdi. 2 ye cikarsam sorun olurmu veya kullanmamalimiyim
tam bilmediğim için yorum yapamayacağım yaş 29 oldu ergenken aşırı sivilce bendede vardıda geçti zamanla
mümkünse günde 30 dk spor yap koş iş yorgunluğu olabilir sen genede yap
günde 2 lt su tüket

querencia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
klest
tam bilmediğim için yorum yapamayacağım yaş 29 oldu ergenken aşırı sivilce bendede vardıda geçti zamanla
mümkünse günde 30 dk spor yap koş iş yorgunluğu olabilir sen genede yap
günde 2 lt su tüket

zaten işciyim spor yapmasamda gunluk yurume kosma isimi hallediyorum ama su konusu harbi onemli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,037
Üyeler
166,680
Son üye
rockstargamesturkey20
Top Bottom