Mileven
80+ Silver
bende classic var neden bunu alamıyorum ?Alıntıyı görüntüle benim hatam kb avantajlar kısmında.
bende classic var neden bunu alamıyorum ?Alıntıyı görüntüle benim hatam kb avantajlar kısmında.
var olan nitron var ise nitro alamıyorsun hediye etmen gerekiyorbende classic var neden bunu alamıyorum ?
nitro gereksiz ise bile xbox game deki 100 üstü oyuna ücretsiz erişebiliyorsun 1 aylık onları oynasan bile yeter .dDiscord nitro çok gereksiz bir şey bence.
nasıl hediye linkini alıcamvar olan nitron var ise nitro alamıyorsun hediye etmen gerekiyor
bazen buga girebiliyor 1 gün bekleyip dene olmadı mail olarak geri dönüş yapXBOX Ultimate Game Pass aldıktan sonra XBOX uygulamasına girdim, avantajlar kısmına girdiğimde sadece ekteki gibi gözüküyor.
3 aylık discord nitro bedava paket yazıyor oradanasıl hediye linkini alıcam
Hocam Win10lara özel olduğunu eklersen güzel olurEdit: Discord sizden istediği bilgilerde kredi kartı istiyor fakar para çekimi yapmıyor haberiniz olsun
ordaki linki başkasına atabilirsin yada var olan nitronu iptal edip alabilirsinbazen buga girebiliyor 1 gün bekleyip dene olmadı mail olarak geri dönüş yap
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 aylık discord nitro bedava paket yazıyor orada