DİSCORD a ERİŞİM ENGELİ GETİRİLDİ !⛔⛔

-Mehmet-

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,438
Saat 1:35 itibariyle DİSCORD `a Ankara 1. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla BTK tarafından erişim engeli getirilmiştir !⛔
Hepimize geçmiş olsun.

-.. .. ... -.-. --- .-. -.. / .- / . .-. .. ... .. -- / . -. --. . .-.. .. / --. . - .. .-. .. .-.. -- .. ... - .. .-. .-.-.- / -... ..- -. -.. .- -. / ... --- -. .-. .- / -... ---. -.-- .-.. . / .. .-.. . - .. ... .. -- / ... .- --. .-.. .- -.-- .- -.-. .- --. .. --.. .-.-.- :D

1728427237065.png

Son düzenleme:
Çok güzel biraz da diğer platformlarda zorbalık yapayım o zaman (!)

Şimdi noldu ülke düzeldi mi, bu zorbalar yok oldu mu ey yüce devlet?

Çok güzel biraz da diğer platformlarda zorbalık yapayım o zaman (!)

Şimdi noldu ülke düzeldi mi, bu zorbalar yok oldu mu ey yüce devlet?
erişim engeliyle önüne geçebileceklerini sanıyorlar , bakan daha dc nin ne olduğunu bilmiyor ne beklersin :D

erişim engeliyle önüne geçebileceklerini sanıyorlar , bakan daha dc nin ne olduğunu bilmiyor ne beklersin :D
Hocam konuyla alakasız bi teamspeak zamanı geldi gibi :D Sizce ts3 mü ts5 mi daha iyidir sadece arkadaş ortamı için kullanacağız artık mecburen.

Hocam konuyla alakasız bi teamspeak zamanı geldi gibi :D Sizce ts3 mü ts5 mi daha iyidir sadece arkadaş ortamı için kullanacağız artık mecburen.
valla ben hep eski sürümü kullandım ts5 nasıldır bilmiyorum :D O uzay mekiği gibi kullanıcı panelini görmeden yapamıyorum :kekw: En güncel sürümü dc gibi baya gelişmiş bir şeymiş sanırım. Bence sesler ts de dc ye göre daha net ve berrak gidiyor.

valla ben hep eski sürümü kullandım ts5 nasıldır bilmiyorum :D O uzay mekiği gibi kullanıcı panelini görmeden yapamıyorum :kekw: En güncel sürümü dc gibi baya gelişmiş bir şeymiş sanırım. Bence sesler ts de dc ye göre daha net ve berrak gidiyor.
şuan discord'a web sürümünden girebiliyorum.

Saat 1:35 itibariyle DİSCORD `a Ankara 1. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla BTK tarafından erişim engeli getirilmiştir !⛔
Hepimize geçmiş olsun.

Alıntıyı görüntüle
Yani TikTok gibi sapıklık varken DC'yi engellemek ne diyeyim komedi ya onu geçtim neden engellemenin sorunu çözeceğini düşünüyor bunlar :kekw:

Charmquellin son videosundan sonra muhtemelen kapatıldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,412
Üyeler
184,448
Son üye
erencan60
Geri