Discord aşırı bozulma

Musto33

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar arkadaşlar discord'da arkadaşım yayın açtığında onda hiçbir problem yok donma kasma ben açınca yayın her şey bozuluyor ekranda çizgiler falan oluyor benim bilgisayarımda internetimde arkadaşımınkinden iyi ama ben de hatalar oluyor Opera GX kullanıyorum acaba onunla ilgili bir sorun mu yoksa başka bir sorun mu yardım edebilir misiniz

Merhabalar arkadaşlar discord'da arkadaşım yayın açtığında onda hiçbir problem yok donma kasma ben açınca yayın her şey bozuluyor ekranda çizgiler falan oluyor benim bilgisayarımda internetimde arkadaşımınkinden iyi ama ben de hatalar oluyor Opera GX kullanıyorum acaba onunla ilgili bir sorun mu yoksa başka bir sorun mu yardım edebilir misiniz
Geçen arkadaşımdada aynı sorun yaşandı, ben vpn veya dns ten kaynaklandığını düşünüyorum. Discordun kullanılmasını zorlaştırak için yaptıklarını düşünüyorum. Yada discordun kendi yaptığı bir şey olabilir ama ilki gibime geliyor.

!(BUNLAR KENDİ TEORİLERİMDİR DOĞRULUK PAYI DÜŞÜKTÜR)

arkadasin client tarafli mi giris yapiyor yoksa opera mi?

Opera hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mecafe diye bir vpn den giriyormuş

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,413
Üyeler
183,831
Son üye