Discord bot için vds önerisi

Uras_09

80+
Reaksiyon skoru
18
Olabilecek kdv dahil en ucuz vds i arıyorum discord botunu vds e kurucam ve vpn sunucusu açıcam 1gb ram vb yeter

o ne demek kanka olay ne bu arada

1 yıllık 1gb ücretsiz aws kullanabilirsin. 2 yıl boyunca kendi botumda kullandım

Olabilecek kdv dahil en ucuz vds i arıyorum discord botunu vds e kurucam ve vpn sunucusu açıcam 1gb ram vb yeter
amazon awsde yeni hesap ac 1 yillik bedava host tier veriyo 1gb ramli isini gorur ben oyle hostluyorum dc botumu

Aman diyim Amazonun vdsini kullanma Microsoft Azure ücretsiz deneme başlatıp 3 ay kullanabilirsiniz bedava

bir bota 70 TL vermek istemiyorum :D
Bot yazdığım dönemlerde kullandığım ücretsiz yabancı bi servis vardı. 3 ay ücretsiz kullanmana izin veriyor 512 mb falan rami var. 1 gb yeter diyosanız 512 mb de yeter. Belki de 1 gb'dır. 3 ayda bi yeni hesap açıp devam ettiriyordum.

Hatırlamaya çalışıyorum 2 saattir ve sonunda hatırladım. Heroku. Sanırım ücretsiz olarak en güvenlisi burası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi firmam olan https://nettokoa.com/ önerebilirim
Göz attım. Sanal sunucularda sadece paket şeklinde bir isimlendirme var. Alırken nasıl özelliklerde bir sunucu alacağımız ne paketin açıklamasında (açıklaması bile yok) ne de sepette yazmıyor. Ben neye para ödediğimi bilmiyorum. Sizce de çok absürt bir durum değil mi?

Geri