I Auditore I
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Sunucuya eklemeyi diğer derslerde mi öğreteceksiniz? Elinize sağlık bu arada
Yok, Technopata da ara sıra giriyorum hocam halen. Hoşbuldum .Technopattan buraya geçtin herhalde, hoşgeldin.
Ben VDS kullanıyorum. Glitch önermem, token çalınabiliyor.Bende discord botu geliştiriyorum. Atom programından kodları yazamıyorum çünkü terminal kısmında npm discord yüklerken hata veriyor. O yüzden editör olarak Glitch kullanıyorum. Onda da 1000 saatlik sınır var. Botu geliştirmeden ziyade 7/24 yapmak sıkıntı.
Evet, yeni dersi yayınladım.Sunucuya eklemeyi diğer derslerde mi öğreteceksiniz? Elinize sağlık bu arada
Glitch üzerinden projeyi private yapmak gerek. Herkese açık yaptığınızda çalınabiliyor. Kodları hangi programda yazıyorsunuz? Atom programını yapabilsem olucak ancak hata veriyor.Yok, Technopata da ara sıra giriyorum hocam halen. Hoşbuldum .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben VDS kullanıyorum. Glitch önermem, token çalınabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet, yeni dersi yayınladım.
Ben Visual Studio Code kullanıyorum hocam. Glitch artık proje gizlemek için ücret istiyor.Glitch üzerinden projeyi private yapmak gerek. Herkese açık yaptığınızda çalınabiliyor. Kodları hangi programda yazıyorsunuz? Atom programını yapabilsem olucak ancak hata veriyor.
Bilgilendirme için sağolun öyle olduğunu bilmiyordum. Atom'u halledene kadar bot tozlu raflarda kalacak sanırım . Projeyi sileyim mi Glitch'den?Bu arada gerçekten bot geliştirmek isteyen varsa iyice araştırsın. YouTube'da güzel dersler var.Ben Visual Studio Code kullanıyorum hocam. Glitch artık proje gizlemek için ücret istiyor.
Bir adet VPS satın alın ve FTP üzerinden dosyalarınızı aktarın. Glitch gibi sitelerde 7/24 kullanamazsınız artık eskisi gibi değil. Ve en güvenilir yol ya kendi makinenizde çalıştıracaksınız ya da VPS./VDSBende discord botu geliştiriyorum. Atom programından kodları yazamıyorum çünkü terminal kısmında npm discord yüklerken hata veriyor. O yüzden editör olarak Glitch kullanıyorum. Onda da 1000 saatlik sınır var. Botu geliştirmeden ziyade 7/24 yapmak sıkıntı.