GarenForWin
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 3
Bu forumda en güzel rehber serilerinden biri, size tekrar söylüyorum minnettarım, uygulayacağım dönüş yapacağım kaç ders kaldı?
bot.js dosyanızın resmini atar mısınız tokeni göstermeden.
Neye kaç ders kaldı hocam? Daha bu serinin bitmesine çok var, eğer düzenli devam ettirebilirsem belki de 50 dersi bulur.Bu forumda en güzel rehber serilerinden biri, size tekrar söylüyorum minnettarım, uygulayacağım dönüş yapacağım kaç ders kaldı?
Hocam botun tokenini şunun içine yazın;
Hocam ben kayıt botu yapmak için uğraşıyorum, rehberleriniz için tüm forum adına teşekkürler.Neye kaç ders kaldı hocam? Daha bu serinin bitmesine çok var, eğer düzenli devam ettirebilirsem belki de 50 dersi bulur.
Rica ederim hocam, kayıt botunu tek bir sunucuya özel mi yapıyorsunuz ?Hocam ben kayıt botu yapmak için uğraşıyorum, rehberleriniz için tüm forum adına teşekkürler.
Rica ederim hocam, merak etmeyin bir şey olmaz .hocam valla elinize sağlık çok iyisiniz dewammm edin böylee
şimdi taktiiği deniyim dicem de inş sisteme zarar vermem
Hayır hocam hem kendi hem de bir arkadaşın sunucusu için.Rica ederim hocam, kayıt botunu tek bir sunucuya özel mi yapıyorsunuz ?
Amin.Anladım hocam. Umarım başarılı olabilirsiniz.
hocam bu kod yazdıgımız yer untitled gözüküyor.Bir şey soracağım, isterseniz Donanım Arşivi'nin discord sunucusunda anlatabilirim ekran açarak.
nasıl düzeltebilrizBir şey soracağım, isterseniz Donanım Arşivi'nin discord sunucusunda anlatabilirim ekran açarak.
Hocam discordunuz var mı?nasıl düzeltebilriz
Hocam discordunuz varsa ekran açarak anlatayım.Alıntıyı görüntüle
Terminal açmayı bulamadım hocam.