Discord Deleted User Birini Nasıl Buluruz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hiçbir ortak arkadaşımız yok fakat kendisinin bulunduğu bir dc kanalından şu ss'i atmıştı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlamadım nasıl yani yaşadığı ile gitsem durumu anlatsam bilgi alabilir miyim yani?
yok ya panel diye bir şey var buluyorlar bi yerden birkaç bilgi ile herşeyi buluyorlar aktif tel ev adres falan filan beni biri öyle tehdit etmişti

sen bu çocukla oyundan vs. mi tanıştın yoksa gerçek hayatta mı tanıştım yani birebir görüştün mü ona göre bir iddia da bulunucam
Twitter'dan tanıştık. Oradan dc'ye geçtik. Sonra hoşlaştık numaralaştık bu kadar. Bu ayın sonunda reel görüşecektik. :( hiç görüşmedik daha öncesinden.

yok ya panel diye bir şey var buluyorlar bi yerden birkaç bilgi ile herşeyi buluyorlar aktif tel ev adres falan filan beni biri öyle tehdit etmişti
Yuh, yalnızca şu an aktif olmayan numarasına sahibim. Adresini bilmiyorum. Muhtemelen bu kadar az bilgi ile bir şey çıkmaz ? Di mi?

Twitter'dan tanıştık. Oradan dc'ye geçtik. Sonra hoşlaştık numaralaştık bu kadar. Bu ayın sonunda reel görüşecektik. :( hiç görüşmedik daha öncesinden.
Çok büyük konuşmak istemiyorum ama veledin teki seni işletmiş olabilir, işler ciddiye binince de tüymüş.

Yuh, yalnızca şu an aktif olmayan numarasına sahibim. Adresini bilmiyorum. Muhtemelen bu kadar az bilgi ile bir şey çıkmaz ? Di mi?
bilmiyorum ki 2 3 bilgi ad soyad tel no falan buluyorlar il ilçeden ama başka angi bilgiler gerek bilmiyorum. veya burda o panelcileri bulurmusun onuda bilmiyorum.

twitter dan bir sey çıkmıyor mu

o numara ile açılan tüm hesapları gösteren bi site vardı ama nasıl nereden bulursun bilmiyorum onu dene mesela pinteresti veya başka sitelere kaydı çıkar

isim soyisim yetıyor
soyadımı bilmeden beni nasıl buldular kanka adamlarla konuşmustum gerçi adam bile dememek lazım :D il ilçe tel no faln birşürü sey varmış onları bilince buluyorlarmış ama karakol sağolsun 1 haftada buldu bunları aileleri falan filanda geldi sorguya alındılar sonra dahada görmedim hesaplarını falan silmişlerdi dcden

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,015
Üyeler
185,016
Son üye
Vaelche
Geri