Discord'daki ses ayarlarının ekran görüntüsünü atar mısın?
şunu kapattım ama sees kötü olduktan sonra açayımmıDiscord'daki ses ayarlarının ekran görüntüsünü atar mısın?
Ses işlemenin altındakilerin hepsini kapatıp dener misin? Ayrıca otomatik hassasiyet açıksa klavye sesin falan karşıya gidebilir onu kendin ayarlaman daha iyi.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ses vız vız vız diye gidiyor
böyle düzgün Alıntıyı görüntüle
şunu kapattım ama sees kötü olduktan sonra açayımmı Alıntıyı görüntüle
ses işleme bölümü neresi?Ses işlemenin altındakilerin hepsini kapatıp dener misin? Ayrıca otomatik hassasiyet açıksa klavye sesin falan karşıya gidebilir onu kendin ayarlaman daha iyi.
yok yaptım ama hayla aynıSes işlemenin altındakilerin hepsini kapatıp dener misin? Ayrıca otomatik hassasiyet açıksa klavye sesin falan karşıya gidebilir onu kendin ayarlaman daha iyi.
Üçüncü fotoğraftaki gürültü önleme yankı önleme ve o kategorideki her şeyses işleme bölümü neresi?
yok yaptım ama hayla aynı
şeyden şüpheleniyorum 2 gün önce ses değişme programı yükledim ama sildimSes işlemenin altındakilerin hepsini kapatıp dener misin? Ayrıca otomatik hassasiyet açıksa klavye sesin falan karşıya gidebilir onu kendin ayarlaman daha iyi.
+ skypedede ses normalÜçüncü fotoğraftaki gürültü önleme yankı önleme ve o kategorideki her şey
Gürültü önleme ve yankı önleme aşırı fark yapar. Onları kapatınca düzelmesi gerekiyorşeyden şüpheleniyorum 2 gün önce ses değişme programı yükledim ama sildim
Hiçbir değişim olmadı mı? Normalde en iyi mikrofon bile gürültü önleme ve yankı önlemeyi açınca kötü olur. Eve gidince bakacağım şu an dışarıdayım.malesef olmadı
bir şey diyorum mesela merhaba desem vızvavaHiçbir değişim olmadı mı? Normalde en iyi mikrofon bile gürültü önleme ve yankı önlemeyi açınca kötü olur. Eve gidince bakacağım şu an dışarıdayım.
bu arada yardımın için saolGürültü önleme ve yankı önleme aşırı fark yapar. Onları kapatınca düzelmesi gerekiyor