Neler Yeni

Silindi silindi silindi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Samet
btk sitesinde engelli olarak gözüküyor hala web sayfasına ve uygulamasına girebiliyorum fakat play storda hala indirilmiyor sizde durum nedir

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Senin internetinle alakalıda olabilir ben zorluk çekmeden girebiliyorum çünkü sabit bir IP yok o yüzden beni türkiyede saymıyor (Sayıyor ama Türkiye erişim engellerinden etkilenmiyorum)

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin internetinle alakalıda olabilir ben zorluk çekmeden girebiliyorum çünkü sabit bir IP yok o yüzden beni türkiyede saymıyor (Sayıyor ama Türkiye erişim engellerinden etkilenmiyorum)
bu güne kadar ıp ile ilgili bir şey yapmadım o yüzden şaşırdım açılmasına hemen sorgulattım btk dan herkesde böyle olabilirmi diye düşündüm sadece

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Ege
btk sitesinde engelli olarak gözüküyor hala web sayfasına ve uygulamasına girebiliyorum fakat play storda hala indirilmiyor sizde durum nedir
Btk de kapalı gözüküyorsa açıldı demen hata zaten

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Btk de kapalı gözüküyorsa açıldı demen hata zaten
siteye hemen güncellenmeyeceiği düşünerekden yazdım zaten devamındada durumun sizler içinde aynımı olduğunu sordum

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
killer penguin
dostum orada dönen tonla bit cc gibi olaylardan sonra daha açmazlar onu 10 yaşındaki bebeler panel kullanıyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom