Neler Yeni

Yardım Discord hesabım Kapatıldı ( Yaş)

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
XXXX
Türkiye yazmak yerine ülkemin gibi kelimler kullan ama yine de zaten senin Türkiye'den girdigini biliyorlardir halbuki
Deneyeceğim ama günde 1 kes ceval verdikleri için beyfendiler bı bakmıyorlar

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mustafa
beyler bu nası destek ekibi ya açmayacaklar sanırım 15 yaşındayım tr için yaş 14 üstü olman lazım değilmi bunu nasıl çozebilirim daha once yaşayan varsa nasıl çozdu yardımcı olabilirmi linkte türkiyeyi göremiyorum

Alıntıyı görüntüle
Kanka valla dc nin temsilcileri takmıyor bile geçen 1 ay önce torjen yedim biri hesaba girip cinsel şeyler paylaşıp hesabımı kapattırmış kaç kere mail attım bilet açtım umrunda değil rezalet bir sistem işliyor içerde hesaba biri girip paylaştı diyorum adamlar umursamıyor 10 tane bilet atmışımdır ip kayıtları da mı yok kontrol edemiyorlar anlamıyorum

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Yağmur
Kanka valla dc nin temsilcileri takmıyor bile geçen 1 ay önce torjen yedim biri hesaba girip cinsel şeyler paylaşıp hesabımı kapattırmış kaç kere mail attım bilet açtım umrunda değil rezalet bir sistem işliyor içerde hesaba biri girip paylaştı diyorum adamlar umursamıyor 10 tane bilet atmışımdır ip kayıtları da mı yok kontrol edemiyorlar anlamıyorum
Deneyeceğim ama günde 1 kes ceval verdikleri için beyfendiler bı bakmıyorlar
Garip bana direkt bakmışlardı +18 bir şeyden yemiştim (kendim attım xjsbcjs) adamlara yazınca bir kaç saatte açtılar bı bilgi de istemediler discord korktu benden herhalde <3

Son düzenleme:

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
XXXX
Garip bana direkt bakmışlardı +18 bir şeyden yemiştim (kedim attım xjsbcjs) adamlara yazınca bir kaç saatte açtılar bı bilgi de istemediler discord korktu benden herhalde <3
Kanka biletimi kapatmışlar senin dediğin gibi yazdım

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mustafa
Garip bana direkt bakmışlardı +18 bir şeyden yemiştim (kedim attım xjsbcjs) adamlara yazınca bir kaç saatte açtılar bı bilgi de istemediler discord korktu benden herhalde <3
knk ne yazdın copy paste yapta bari bende açayım valla bu 2.hesabım 1 kere daha bi kanal yüzünden yemiştim yine açılmamıştı artık gına geldi sürekli sürekli hesap açıyorum

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
XXXX
knk ne yazdın copy paste yapta bari bende açayım valla bu 2.hesabım 1 kere daha bi kanal yüzünden yemiştim yine açılmamıştı artık gına geldi sürekli sürekli hesap açıyorum
Knk mail geri dönüş yapmıyorlar discord supoort sitesine git biletlerim var oraya baj

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Yağmur
Hatırlamıyorum ki baya oldu biraz discord tehtih ettiğimi hatırlamıyorum dava fln öyle şeyler ama eski kullaniciyim nitro çıktığından beri veriyorum belki bunun kıyağı olabilir jcskcjskcjskcks agresif davrandım yani

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
XXXX
Hatırlamıyorum ki baya oldu biraz discord tehtih ettiğimi hatırlamıyorum dava fln öyle şeyler ama eski kullaniciyim nitro çıktığından beri veriyorum belki bunun kıyağı olabilir jcskcjskcjskcks agresif davrandım yani
Bende hesap a nitro aldım hesap gitti

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
XXXX
Nitro ilk çıktığı zamandan beri ama alıyorum
kanki rica etsem benle instadan iletişime geçebilirmisin veya burdan çünkü kaç gün oldu bi destek alamadım

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
XXXX
Knk böyle cebal geldide benim kimlik de fotoğraf yol o nasıl olucak

Ekler

• Screenshot_2025-02-19-08-34-08-654_com.google.android.gm-edit.jpg
    Screenshot_2025-02-19-08-34-08-654_com.google.android.gm-edit.jpg
    355.7 KB · Hit: 4