Kanka öyle bir şey yapmışsın ki direk senin ip den girilen hesapları banlıyorlar. Ne yaptın olm?3 hafta da 3 hesabımda ban yedi durmadan ban atıyolar hiçbir şey yapmıyorum birden hesabım kapatılıyor nasıl çözeceğim bu durumu
İlk defa karşılaştım böyle bir şeyle. Ne yaptığınızı öğrenme şansımız var mı?3 hafta da 3 hesabımda ban yedi durmadan ban atıyolar hiçbir şey yapmıyorum birden hesabım kapatılıyor nasıl çözeceğim bu durumu
hocam hiçbirşey yapmadım gercektenKanka öyle bir şey yapmışsın ki direk senin ip den girilen hesapları banlıyorlar. Ne yaptın olm?
sadece normal kufurlesme falan oluyodu arada o kadar onlarda arkadas arasında basit kufurlerİlk defa karşılaştım böyle bir şeyle. Ne yaptığınızı öğrenme şansımız var mı?
item satısttan hesap alıp kullansam kendi ipmden açmamıs oluyorum ban yemez belkiİlk defa karşılaştım böyle bir şeyle. Ne yaptığınızı öğrenme şansımız var mı?
Kanka milli güvenliğimden dolayı yazmaya korkuyorum cevaphocam hiçbirşey yapmadım gercekten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadece normal kufurlesme falan oluyodu arada o kadar onlarda arkadas arasında basit kufurler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
item satısttan hesap alıp kullansam kendi ipmden açmamıs oluyorum ban yemez belki
valla kanka itemsatıstan aldıgım hesaplar ban yemedi 3 hesap banlandı ama beenim actıklarım ban yiyor sadeceKanka milli güvenliğimden dolayı yazmaya korkuyorum cevap, dikkat et kendine. Her türlü banlanacaksın gibime geliyor bana çünkü bunlar otomatik oluyor genelde.
Kanka dc de hesap alım satım da ban sebebivalla kanka itemsatıstan aldıgım hesaplar ban yemedi 3 hesap banlandı ama beenim actıklarım ban yiyor sadece