Holigancem
80+
- Reaksiyon skoru
- 126
- Konu Sahibi Konu Sahibi
animasyon musun sen ?aman reis korkutma bizi macronu üzerimizde falan kullanırsın s
animasyon musun sen ?aman reis korkutma bizi macronu üzerimizde falan kullanırsın s
cs gibi bir oyun için eli kolu olan biriyim, sen ?animasyon musun sen ?
Vayyyy ne kadarda soğuk kanlı ve havalısıncs gibi bir oyun için eli kolu olan biriyim, sen ?
alakası sıfırVayyyy ne kadarda soğuk kanlı ve havalısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Belli ki senin gibi bir adamla laf yarışına girersem zararlı çıkacağım ceketim ilikler müsadenizi isterim
Ben genelde karşı tarafta oluyorum ondan sizin gibiler hile veya macroya yöneliyor. Ağlayan saf belli. Eliniz kolunuz tutmuyorsa oynamayın.hile dolu oyunda aglamaya devam et o zaman
olm oynamıyom zaten hile dolu diye ne anlationBen genelde karşı tarafta oluyorum ondan sizin gibiler hile veya macroya yöneliyor. Ağlayan saf belli. Eliniz kolunuz tutmuyorsa oynamayın.
Arada bir kafanı pencereden çıkarıp hava al ne konuştuğundan bir habersin.olm oynamıyom zaten hile dolu diye ne anlation
ASD:ASDASDHUSDHFGISFDIYGHASKDOAHSOKD adama diyom hileciyle degil hileyi engellemeyenle tartıs bana diyor eliniz kolunuz tutmuyorsa oynamayın ben de oynamıyom olm zaten hileci dolu diyorum arguman sunamadıgı icin baska yerden laf sokmaya calisiyo ASDADASDASDASDASDArada bir kafanı pencereden çıkarıp hava al ne konuştuğundan bir habersin.
Makrodandır hocam.Bilgisayarda herhangi bir şey yok öncesinde de indirmedim ilk hesabım 20 saat ve arkasından 1 hafta yedi sonra bi arkadaşımın hesabıyle girdim dedim ki herhalde fazla report yemekten güven seviyesi düştü o yüzden direkt ban yiyorum ama yeni hesapta ban yedi bilgisayarda herhangi bir yazılım yok fakat mouse de ak macrosu var bunu oyunun görebileceğini sanmıyorum,biri bana bu durumu açıklasın