Discord hesabıma telefon numaramı eklemeye çalışıyorum. Numaramı yanlış yazmamama rağmen ekleyemiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Hatanın ekran alıntısını yukarıda paylaştım.
mail attım 2 gündür bekliyorum cevap gelirse tekrar yazarımEğer üstteki metinler sana yardımcı olmazsa https://support.discord.com/hc/tr/requests/new linki üzerinden bir talep oluştur ve Discord'a gönder. Gün içerisinde sorunu çözeceklerinden emin olabilirsin.
- VOIP, Brülör / Ön Ödemeli ve Sabit hat numaraları doğrulamayı tamamlamak için kullanılamaz. Doğrulamak için bir cep telefonu numarası kullanmalısınız.
- Metin giriş alanını doğru şekilde doldurmadınız. Numaranız için doğru ülke kodunu seçtiğinizden emin olun.
- Bir alt hesabınız var mı veya bir arkadaşınızın doğrulamasını tamamlamasına yardımcı mı? Telefonunuz yeni kaydedildi ve zaman aşımına uğradı. Maalesef bunu kaldıramıyoruz ve numarayı bir kez daha kullanmak için zaman aşımının bitmesini beklemeniz veya hesabı doğrulamak için farklı bir numara kullanmanız gerekecek.
Yardımcı olabildiysem > Sol atta bulunan Rapor Et butonunu kullanarak > En iyi cevap şeklinde bildirirsen sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Komik olan nedir? @mehmet_s
dediğin gibi mail attım ve sorunu çözdüler teşekkürlerEğer üstteki metinler sana yardımcı olmazsa https://support.discord.com/hc/tr/requests/new linki üzerinden bir talep oluştur ve Discord'a gönder. Gün içerisinde sorunu çözeceklerinden emin olabilirsin.
- VOIP, Brülör / Ön Ödemeli ve Sabit hat numaraları doğrulamayı tamamlamak için kullanılamaz. Doğrulamak için bir cep telefonu numarası kullanmalısınız.
- Metin giriş alanını doğru şekilde doldurmadınız. Numaranız için doğru ülke kodunu seçtiğinizden emin olun.
- Bir alt hesabınız var mı veya bir arkadaşınızın doğrulamasını tamamlamasına yardımcı mı? Telefonunuz yeni kaydedildi ve zaman aşımına uğradı. Maalesef bunu kaldıramıyoruz ve numarayı bir kez daha kullanmak için zaman aşımının bitmesini beklemeniz veya hesabı doğrulamak için farklı bir numara kullanmanız gerekecek.
Yardımcı olabildiysem > Sol atta bulunan Rapor Et butonunu kullanarak > En iyi cevap şeklinde bildirirsen sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Komik olan nedir? @mehmet_s
merhaba naslı yaptın bana analtır misin benim başıma geldidediğin gibi mail attım ve sorunu çözdüler teşekkürler