aga öncesi olsa bana bunu göstermeleri gerekmezmi? küfürse küfür hakaretse hakaret ha bunlar ban nedeni olsa discordun kullanıcı sayısı yok olurdu orası ayrı ama adamlar bana child abuse diyo e hani nerde bi foto bi ss yokmu? hem bu uluslararası bir sorun madem child abuse bunun ban dışında daha büyük bir yaptırımı olması gerekmezmi? adamların bana sunduğu hiçbirşey yok hani deseki "al kardeşim bak burda adamın sövmedik değerini bırakmamışsın" yada "al şurda underage foto atmışsın" falan dese gaf yemiyecem zaten o zaman buraya gelip böyle bi post açmaya yüzüm olmaz ama bana hiçbir neden sunmuyolar kendimi hapse giren gazeteciler gibi hissediyorum evet cezam var ama neden ne ben biliyorum nede beni içeri atan biliyo
denedim, kendi hesabımdan yazıyorum arkadaşımda kendi hesabından yardımcı olmak için ticket atıyo onun ticketlere geri dönüş geliyo "hesap senin değil caz yapma bırak adam kendi hesabından yazsın" diyolar ben yazıyorum geri dönüş vermiyolar
iş oraya bağlanıyo gibi zaten türk yetkililer gibi kandırılması kolay insanları kafalamayı başaramayan ve aylarca kapalı kalıp milletin nitrolarını çöp eden ayak fetişisti adamlardan yardım beklememde ayrı bir aptallık
yok be müdürovksy ne paneli ne tacizi biz gün içinde toplanıp agalarla helldivers2 oynuyoz sonra çıkıyoz hepsi bu
redditte bi konudan ban yiyen bi kaç kişinin yazısını okudum biraz önünü ardını araştırdım ben yapmasam bile eğer bulunduğum bir sunucu bu konudan kapanırsa sunucudaki tüm üyeler kurunun yanında yaşta yanar mantığı ile patlıyormuş... sırf sol taraf kalabalık görünsün diye paso oyun sunucularına anime sunucularına katılıp duruyorum herhalde anime sunucularından birinde harbi harbi çocuklu bişeyler attılar, ama discordun hiç dçnüş yapmaması çok saçma aga suçlu değilsem kaza kurşununa gidiyorum hadi diyelim suçluyum gene bilme hakkımda var bir kaç ay önce arkadaşın hesabını yoinklediler freeayıplıcam linki atıp duruyodu mesela hesabı toparladık kısıtlama verdiler kısıtlamada 3 gün yazı yazamama yalan yok adam emojiler ile cevap veriyodu bize
dostum demek ki yapmışsın bir şey ceza olarak vermişler bende kaç yıldır discord kullanıyorum yıllardır üyesiyim yani ben neden buna benzer bir sorunla karşılaşmıyorum ya da buradaki diğer arkadaşlar da dahil, birisi yanında yapmıştır ses çıkarmamışsındır illa ki bulaşmışsındır kanıt sunma olayına gelirsek kanıt sunmama olayını bende doğru bulmuyorum sanırım hızlıca cezalarını verelim geçelim mantığı bir işleyiş var
dostum demek ki yapmışsın bir şey ceza olarak vermişler bende kaç yıldır discord kullanıyorum yıllardır üyesiyim yani ben neden buna benzer bir sorunla karşılaşmıyorum ya da buradaki diğer arkadaşlar da dahil, birisi yanında yapmıştır ses çıkarmamışsındır illa ki bulaşmışsındır kanıt sunma olayına gelirsek kanıt sunmama olayını bende doğru bulmuyorum sanırım hızlıca cezalarını verelim geçelim mantığı bir işleyiş var
aynen kardeşim yapmışım bişey o yüzden hesabımındaki yasak geri kaldırıldı ve herhangi bir sorun yok olarak görünüyor...
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk gün sinirime ticketlerle beraber bi mail atmıştım ticketlere dönmediler ama maile dönmüşler
banlanma nedenimi belirtmedikleri sürece bu banı kabul etmeyeceğimi ve bunun için elimden geldiğince yasal işlemlere başvuracağımı biraz agresif bi dille belirttim ve sonuç...
şu meme yüzünden banlanmışım çünkü o karakterler 16 yaşındaymış...
bi kaç saat sonrada hesap kendi açıldı yeminle koca şirket frp zarı ile karar veriyor