Discord mesajlar gözükmüyor

Reaksiyon skoru
150
Beyler bu sabah dc düzgün çalışıyodu sonra mesajlar gözükmemeye başladı bu sadece bendemi yoksa dc mi sıkıntılı
ewrqrqweq.PNG

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu bütün dm lerde böyle

sunuculardada

Şu anda bende bir sıkıntı yok, discord çökmemiş yani, yine de sorun sizle alakalı olmayabilir benimkinde de çok saçma sapan sorunlar oluyor, mesela bazen odaya bağlanmıyor RTC bağlanıyor yazısında takılıyor, pcyi kapatıp açıyorum düzeliyor, siz pcyi kapatıp açmayı denediniz mi?

Şu anda bende bir sıkıntı yok, discord çökmemiş yani, yine de sorun sizle alakalı olmayabilir benimkinde de çok saçma sapan sorunlar oluyor, mesela bazen odaya bağlanmıyor RTC bağlanıyor yazısında takılıyor, pcyi kapatıp açıyorum düzeliyor, siz pcyi kapatıp açmayı denediniz mi?
evet kapatıp açtım yeniden başlattım hiçbiri olmadı :(

silip yüklesem olabilirmiki

evet kapatıp açtım yeniden başlattım hiçbiri olmadı :(

silip yüklesem olabilirmiki
Aklınıza başka bir çözüm yolu gelmiyorsa son çare olarak deneyebilirsiniz, çok uzun sürmeyecektir zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,304
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri