Neler Yeni

Discord mobil kullanamıyorum

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
Önceden sıkıntı yoktu son zamanlar ne uygulamadan ne de Google ile giremiyorum uygulamada üstte bağlanıyor yazıyor sürekli silip tekrar yüklediğimde ise giriş yapamıyorum SMS kodunu falan kabul etmiyor pc de sıkıntı yok ama telefonda böyle oluyor var mı sebebini bilen?

BGSGP

80+ Bronze
Önceden sıkıntı yoktu son zamanlar ne uygulamadan ne de Google ile giremiyorum uygulamada üstte bağlanıyor yazıyor sürekli silip tekrar yüklediğimde ise giriş yapamıyorum SMS kodunu falan kabul etmiyor pc de sıkıntı yok ama telefonda böyle oluyor var mı sebebini bilen?
Mobil veri açıp girmeyi, ve ya VPN açıp girmeyi denediniz mi?

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mobil veri açıp girmeyi, ve ya VPN açıp girmeyi denediniz mi?
Mobil veri zaten vpn denemedim acaba sağlayıcı ile alakalı I önceden turkcell ve Vodafone kullanıyordum sıkıntı yoktu şuan turktelekom

BGSGP

80+ Bronze
Mobil veri zaten vpn denemedim acaba sağlayıcı ile alakalı I önceden turkcell ve Vodafone kullanıyordum sıkıntı yoktu şuan turktelekom
Türk Telekom'da internet koruma mı, ebebeyn/çocuk koruması mı ne, çok asalak bir ayar vardı. Onu kapatmadan adam akıllı bir şey yapılamıyordu. O ayarı internet sağlayıcısından router girişi yaparak bulup kapatırsanız düzelebilir.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
Türk Telekom'da internet koruma mı, ebebeyn/çocuk koruması mı ne, çok asalak bir ayar vardı. Onu kapatmadan adam akıllı bir şey yapılamıyordu. O ayarı internet sağlayıcısından router girişi yaparak bulup kapatırsanız düzelebilir.
Mobil şebekede var mı bu ayar ben mobilde sıkıntı yaşıyorum

RamazanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Demirci

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
mobilde de var online işlemlerde vardı onun ayarı
Uygulamayı biraz kurcaladım şu zımbırtıyı aile profilinden standarta çektim şuan düzeldi gözüküyor yapacağın işi seveyim tt
Screenshot_20240418_140626_com.tmob.AveaOIM.jpg

RamazanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Demirci
Top Bottom