F flowzen 80+ Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 260 Reaksiyon skoru 33 9 Ekim 2024 #1 element diye yeni bir uygulama buldum ama ekran paylaşılıyor mu bu uygulamada bilmiyorum bilenlereniz var mı ?
element diye yeni bir uygulama buldum ama ekran paylaşılıyor mu bu uygulamada bilmiyorum bilenlereniz var mı ?
M Mahmut Yılmaz Cezalı 80+ Gold Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 7,194 Reaksiyon skoru 9,676 9 Ekim 2024 #2 discordun muadili olamaz misal benim bulunduğum toplulukların çoğu yurtdışı toplulukları idi. bu topluluklara ulaşmamın başka bir yolu yok maalesef. oyunumuzdan keyfimizden olduk. ama kalıcı değil ise erişim engelini destekliyorum bu süreç içinde
discordun muadili olamaz misal benim bulunduğum toplulukların çoğu yurtdışı toplulukları idi. bu topluluklara ulaşmamın başka bir yolu yok maalesef. oyunumuzdan keyfimizden olduk. ama kalıcı değil ise erişim engelini destekliyorum bu süreç içinde
KlausM Cezalı 80+ Silver Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3,966 Reaksiyon skoru 2,348 9 Ekim 2024 #3 muadil bir uygulama olsa bile discord kadar aktiflik yoktur maalesef