Neler Yeni

Discord Nitro neden bu kadar pahalı?

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Classic mi yoksa normal nitro mu kullanıyor?
Bir de Discord tespit edebilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acaba diyorum, classic nitro alıp vencord kullansam tespit edilme riski düşer mi? Tespit edilir mi onu da bilmiyorum gerçi ama...
normal nitro kullanıyor bende nitro yok düz devam o vencordu encrypt mesajlar için özellikle kullanıyor sohbet arasında bile karşıda vencord kullananla farkettirmeden mesajlaşabiliyorsunuz belirli bi şifreyle

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,548
İsim
Arda Eren Aslan
Classic mi yoksa normal nitro mu kullanıyor?
Bir de Discord tespit edebilir mi?

Acaba diyorum, classic nitro alıp vencord kullansam tespit edilme riski düşer mi? Tespit edilir mi onu da bilmiyorum gerçi ama...
Risk azalmaz bence. Tespit edilme başkası reportlarsa oluyor sanırım.

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Tuna

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
normal nitro kullanıyor bende nitro yok düz devam o vencordu encrypt mesajlar için özellikle kullanıyor sohbet arasında bile karşıda vencord kullananla farkettirmeden mesajlaşabiliyorsunuz belirli bi şifreyle
Risk azalmaz bence. Tespit edilme başkası reportlarsa oluyor sanırım.
Bu videoda kimse banlanmaz diyor ama normal şartlarda Discord kullanım şartlarına aykırı diyor.

Fransali

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
1700907688663.png

DC müşterisi olunca böyle güzellikler de oluyor. Pahalı sürüm ucuz olan değil. Hala eski fiyat geçiyor.

Ekler

• 1700907781198.png
    1700907781198.png
    93.1 KB · Hit: 31
Son düzenleme:

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,548
İsim
Arda Eren Aslan

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Discord nitro pahalı değil yurt dışında 10 dolar. Eskiden burda da 10 dolardı. Yerel fiyatlandırma olmasa 300 tl vercez. Bi ara 26 tl di eskiden alanlar o fiyattan devam ediyor.

Reav

80+ Silver
2 haftalık Nitro denedim. Cidden güzel, hele o temalar. Ama olm 75 TL ne lan? İşlevsellik falan yok. Sırf kozmetiğe de verilmez be.
Ben 26 ödüyorum eski paketten olduğu için

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Discord nitro pahalı değil yurt dışında 10 dolar. Eskiden burda da 10 dolardı. Yerel fiyatlandırma olmasa 300 TL vercez. Bi ara 26 TL di eskiden alanlar o fiyattan devam ediyor.
Ya bakın, yurtdışında 10 dolar olabilir. TR için özel fiyat yine olabilir. Ama ben TL kazanıyorum. Sırf kozmetik için 75 TL verilmez abi ya.

BetterDiscord var onda yiyordun ban. Ondan sorayım dedim.
Videoda onu söylüyor, BetterDiscord da ban yeniyormuş.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Ya bakın, yurtdışında 10 dolar olabilir. TR için özel fiyat yine olabilir. Ama ben TL kazanıyorum. Sırf kozmetik için 75 TL verilmez abi ya.

Videoda onu söylüyor, BetterDiscord da ban yeniyormuş.
O zaman yapacak bir şey yok. Steam muhabbetiyle aynı bende şuan oyun almak istiyorum ama alamıyorum. Dsicord kozmetik için neden bu kadar pahalı dersen. Adamlar uygulamayı ücretsiz sunuyor. Ve ciddi paralar harcıyorlar bu uygulama için. Bir yerden gelir elde etmeli. Ve sadece kozmetik değil discord nitro. Ses kalitesi artışı, yayın kalitesi artışı ,daha fazla sunucuya katılma daha yüksek boyutlu dosya yükleme ve daha niceleri. Yani maliyetler karşısında normal sayılabilir fiyatı. Hatta tr yurt dışına göre baya ucuz.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
O zaman yapacak bir şey yok. Steam muhabbetiyle aynı bende şuan oyun almak istiyorum ama alamıyorum. Dsicord kozmetik için neden bu kadar pahalı dersen. Adamlar uygulamayı ücretsiz sunuyor. Ve ciddi paralar harcıyorlar bu uygulama için. Bir yerden gelir elde etmeli. Ve sadece kozmetik değil discord nitro. Ses kalitesi artışı, yayın kalitesi artışı ,daha fazla sunucuya katılma daha yüksek boyutlu dosya yükleme ve daha niceleri. Yani maliyetler karşısında normal sayılabilir fiyatı. Hatta tr yurt dışına göre baya ucuz.
Ya zaten ucuz olduğunu kabul ediyorum yurt dışına. Benim laf ettiğim standart bir TR insanı için her ay 75 TL ödemek sıkıntı diyorum.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Ya zaten ucuz olduğunu kabul ediyorum yurt dışına. Benim laf ettiğim standart bir TR insanı için her ay 75 TL ödemek sıkıntı diyorum.
1 yemek parası değil aslında. Dışardan dürüm ayran alsan daha pahalı tutar. Aktif kullanıyorsan parasını hak ediyor.
Bak big mac hesabı diye bir şey var. Amerika da burger 5 Dolar discord nitro 2 katı.
Türkiyede big mac 150 tl ciavarı diyelim Discord nitro yarısı. Yani adamlar bize 4/1 fiyat çekiyor.
Burger tr de daha az alıyoruz ama dersen . O sorun ekonomiye geliyor. O na da yapacak bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,016,327
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy
Top Bottom