Discord ses problomi lütfen yardım !!!

Tankman

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
310
Arkadaşlar discordda konuşurken birden sesim gidiyor ve yaklaşık 2 3 saniye oyunca sesim gitmiyor ama sonra düzeliyor bilgisayarı yeni aldım kulaklığımda uyuşmazlık var ama eski pcm de bu sorunu yaşamıyorumdum acaba bu discorddan kaynaklı bir sorun mu sizin de başınıza geldi mi

Normal bir durum, abartılacak bir şey yok, internet bağlantın kötü olabilir.

discordda gürültü azaltma kullanıyorum mekanik klavye olduğundan ondan olabilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal bir durum, abartılacak bir şey yok, internet bağlantın kötü olabilir.
kanka normal bir durum deil aşırı sinir bozan bir durum arkadaşlarla muhabbet ediyoruz ordan kanka sesin gitti falan 2 saat bişe anlatıyorsun yarım yamalak sesin gidiyo

Arkadaşlar discordda konuşurken birden sesim gidiyor ve yaklaşık 2 3 saniye oyunca sesim gitmiyor ama sonra düzeliyor bilgisayarı yeni aldım kulaklığımda uyuşmazlık var ama eski pcm de bu sorunu yaşamıyorumdum acaba bu discorddan kaynaklı bir sorun mu sizin de başınıza geldi mi
Ses driverını güncellemeyi dene

discordda gürültü azaltma kullanıyorum mekanik klavye olduğundan ondan olabilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka normal bir durum deil aşırı sinir bozan bir durum arkadaşlarla muhabbet ediyoruz ordan kanka sesin gitti falan 2 saat bişe anlatıyorsun yarım yamalak sesin gidiyo
discord da ses ayarlarında bir buton var ona basınca sesler sıfırlanıyo

İnternetle alakalı olabilir ses kanalı ayarlarına girip kb ı düşürmeyi deneyin

Ses ayarlarından ses azaltmayı kapatmanın yarari olacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,362
Üyeler
189,436
Son üye
thearkk
Geri